PERUTTU: AMOR FATAL! 19.9.

Esitys peruttu sairastumisen vuoksi.


Voit hakea rahanpalautusta tästä linkistä 30.9.2020 mennessä.


Mikäli haluatte vaihtaa Lippupisteeltä ostetut, perutun esityksen liput lahjakorttiin, voitte laittaa siitä viestin Lippupisteelle osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi tai soittaa numeroon 0600 900 900 (2 e/alk.min+mpm/pvm). Viestistä tulee käydä ilmi postiosoite sekä palautettavien lippujen lippunumerot tai muu yksilöivä tieto, esim. tilausnumero. Lippupisteen asiakaspalvelussa mitätöidään asiakkaan liput ja lähetetään asiakkaalle postitse Musiikkiteatteri Kapsäkin lahjakortti, jonka arvo on lipun hinta ilman palvelupalkkioita. Lippu.fi maksaa postituskulut. Myyntipisteet eivät tee hyvityksiä lahjakortille.


”Yön kohotessa, kaksin, täysikuulla. Minä nyyhkytin ja sinä nauroit. Sinun kopeutesi oli jumala ja minun pyyntöni hetkiä ja kyyhkysiä ketjuissansa.” – Federico García Lorca 

AMOR FATAL! on kahden solistin draamallinen lauluesitys. Lavalla sielunsa avaavat kaksi universaalia hahmoa Pepí (Maria Leivonen) ja Lucí (Mika Tepsa). Luvassa rakkauden rosoa, pakahtuneen sydämen värinää, Almodovarilaista tunnelmaa ja sentimentaalista hulluttelua maestro ­Mikko Mattilan säestämänä. Tarinaa kuljettavat eteenpäin dramaattiset rakkauslaulut, lattari-iskelmät, sekä Federico García Lorcan runous. ­Esitys on kunnianosoitus amorille, elämän hulluudelle ja kaikille särkyneille sydämille. Laulut tulkitaan suomeksi ja espanjaksi. 

Esityksen ensi-ilta oli Helsingissä 24.8.2019 osana Art Goes Kapakan ohjelmaa.

Kesto: n. 1h

Kuva: Vilma Pimenoff