SIIRRETTY / AMOR FATAL! Pateettisten rakkauslaulujen ilta

la 16.5.2020 klo 21  la 19.9.2020 Klo 21

Liput: 14,90 €

OSTA LIPUT TÄSTÄ!
16.5.2020 klo 21 esitys siirtyy pidettäväksi 19.9.2020 klo 21
 
Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen ajankohtaan. Mikäli päivä ei sovi, voitte hakea rahanpalautusta 31.5.2020 mennessä tästä linkistä https://web.lippu.fi/palautus
 
Mikäli haluatte vaihtaa Lippupisteeltä ostetut, perutun esityksen liput Musiikkiteatteri Kapsäkin lahjakorttiin, voitte laittaa siitä viestin Lippupisteelle osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi tai soittaa numeroon 0600 900 900
(2 e/alk.min+mpm/pvm). Viestistä tulee käydä ilmi postiosoite sekä palautettavien lippujen lippunumerot tai muu yksilöivä tieto, esim. tilausnumero. Lippupisteen asiakaspalvelussa mitätöidään asiakkaan liput ja lähetetään asiakkaalle postitse Musiikkiteatteri Kapsäkin lahjakortti, jonka arvo on lipun hinta ilman palvelupalkkioita. Lippu.fi maksaa postituskulut. Myyntipisteet eivät tee hyvityksiä lahjakortille.
 
Mikäli uusi päivämäärä ei sovi teille, ettekä halua vaihtaa lippujanne lahjakorttiin, voitte myös olla pyytämättä rahojanne takaisin ja tukea näin teatteria ja sen esiintyjiä. Kiitos!

 

”Yön kohotessa, kaksin, täysikuulla. Minä nyyhkytin ja sinä nauroit. Sinun kopeutesi oli jumala ja minun pyyntöni hetkiä ja kyyhkysiä ketjuissansa.”
– Federico García Lorca 

AMOR FATAL! on kahden solistin draamallinen lauluesitys. Lavalla sielunsa avaavat kaksi universaalia hahmoa Pepí (Maria Leivonen) ja Lucí (Mika Tepsa). Luvassa rakkauden rosoa, pakahtuneen sydämen värinää, Almodovarilaista tunnelmaa ja sentimentaalista hulluttelua maestro ­Mikko Mattilan säestämänä. Tarinaa kuljettavat eteenpäin dramaattiset rakkauslaulut, lattari-iskelmät, sekä Federico García Lorcan runous. ­Esitys on kunnianosoitus amorille, elämän hulluudelle ja kaikille särkyneille sydämille. Laulut tulkitaan suomeksi ja espanjaksi. 

Esityksen ensi-ilta oli Helsingissä 24.8.2019 osana Art Goes Kapakan ohjelmaa.

 

Kesto: n. 1h

Kuva: Vilma Pimenoff