André Linman – joulukonsertti

19.12. klo 19

Liput: 24 € / 20 €

OSTA LIPUT TÄSTÄ!

 

ANDRÉ LINMAN SUUNTAA URANSA ENSIMMÄISELLE JOULUKONSERTTIKIERTUEELLE!

Sturm und Drang -yhtyeen laulaja-kitaristina maineeseen noussut André Linman elää urallaan uutta tulemista. Mies keikkailee niin uutta albumia valmistelevan One Desire bändin kanssa kuin pienemmilläkin kokoonpanoilla. Taannoin Linman sijoittui kolmanneksi Tähdet, tähdet -tv-ohjelmassa ja tämän vuoden toukokuussa tehty menestyksekäs An Evening with Sturm und Drang-kiertue yhdessä Sturmiksen kosketinsoittaja Jeppe Welroosin kanssa veti keikkapaikat täyteen ympäri maata.

Loppuvuodesta on aika tehdä jotain uutta – Linman suuntaa trionsa kanssa joulukonserttikiertueelle, joka pysähtyy kuudella paikkakunnalla! André Linmanin joulukonserteissa kuullaan uusia sovituksia kaikille tutuista, rakastetuimmista joululauluista. Suurin osa lauluista on englanninkielisiä, mutta ohjelmistossa on biisejä myös ruotsiksi ja suomeksi. Linman on tunnettu loistavana esiintyjänä ja yhtenä ikäpolvensa monipuolisimmista laulajista – joulukuussa onkin luvassa kuusi ainutlaatuista konserttia, joita ei todellakaan kannata jättää väliin!

Linmanin kanssa konserteissa esiintyvät kitaristi Tuomo Unkuri ja kosketinsoittaja Johnny Nordström. Kiertue alkaa Vaasasta sunnuntaina 8.12. jonka lisäksi konsertti nähdään Hangossa, Pietarsaaressa, Närpiössä, Helsingissä ja Turussa, jossa kiertue päättyy Turun linnan kirkkoon.