PERUTTU: B-puoli

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi joudumme valitettavasti perumaan esityksen B-puoli Musiikkiteatteri Kapsäkissä la 5.12.2020 klo 19. Voitte vaihtaa liput Kapsäkin lahjakorttiin, alla ohjeistus. 

LIPPUJEN VAIHTAMINEN KAPSÄKIN LAHJAKORTTIIN: 

Kun vaihdatte Lippupisteeltä ostetut, perutun esityksen liput lahjakorttiin, voitte laittaa siitä viestin Lippupisteelle (10.12.2020 mennessä) osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi tai soittaa numeroon 0600 900 900 (2 e/alk.min+mpm/pvm). Viestistä tulee käydä ilmi postiosoite sekä palautettavien lippujen lippunumerot tai muu yksilöivä tieto, esim. tilausnumero. Lippupisteen asiakaspalvelussa mitätöidään asiakkaan liput ja lähetetään asiakkaalle postitse Musiikkiteatteri Kapsäkin lahjakortti, jonka arvo on lipun hinta ilman palvelupalkkioita. Lippu.fi maksaa postituskulut. Myyntipisteet eivät tee hyvityksiä lahjakortille.

RAHOJEN PALAUTUS:

Jos kuitenkin haluatte, että teille palautetaan lippurahat takaisin niin olettehan yhteydessä suoraan Lippupisteeseen  (10.12.2020 mennessä), joka hoitaa palautukset. Lippurahojen palautusta voi hakea linkistä: https://web.lippu.fi/palautus

Voitte myös tukea teatteria, ja olla pyytämättä lippurahoja takaisin. Näin toimimalla voitte olla tukemassa teatterin olemassaoloa jatkossa. Jos ette ole vaihtaneet lippujanne lahjakorttiin tai hakeneet rahanpalautusta 10.12.2020 mennessä, tulkitsemme, että olette ystävällisesti valinneet vaihtoehdon tukea teatteria. Suuri kiitos siitä! 

 

 

Liput: 29€/26€ Show&Dinner: 74€

70-luku,  floorshow,  Mersu, manageri ja Miriam…

B-puoli on uusi kotimainen musiikkinäytelmä, viiltävän hauska tarina Miriamista, joka haluaa laulaa. Miriam kohtaa managerin nimeltään Mara. Hän lupaa viedä Miriamin tähteyteen. Miriamin tekemä hittibiisi menee Maran nimiin. Se kuitenkin siivittää parin suomalaisen iskelmämaailman ytimeen, sahaamaan maanteitä ristiin rastiin.

 
Esityksen musiikki koostuu naisartistien levytyksistä, enimmäkseen sinkkujen b-puolista.
 
Käsikirjoitus ja ohjaus: Virpi Haatainen
Rooleissa:
Miriam – Anna Hanski
11 roolia – Eero Enqvist
 
Muusikot: Dan Antone ja Aku Nyyssönen
 
Kesto: n. 2 h (sis. väliajan)
 
Show&dinnerin menu on kolmen ruokalajin illallinen ravintola Bistro K:ssa. Menu julkaistaan toukokuun 2020 aikana. Lisäkyselyt ja ryhmämenukyselyt suoraan bistrok@marcante.fi
 
Esityksessä anniskeluoikeudet Teatterisalin permannolla. Parvi ei kuulu anniskelualueeseen.
 

Kuva: Outi Vuoriranta