Baritonien kosto

09.01.2022 15:00 | 04.03.2022 19:00 | 13.03.2022 15:00 | 17.03.2022 19:00

HUOM, peruuntuneen esityksen (9.1.) osalta olemme yhteydessä kaikkiin lipun ostaneisiin, joiden yhteystiedot meillä on. 

OSTA LIPUT

Liput: 29 / 25
Kesto:  2 tuntia 20 minuuttia (sis.väliajan)
 
Panu ja Osku ovat merkittävästä musikaaliurasta haaveilevia nuoria näyttelijöitä, joiden elämää on jo vuosia varjostanut yhteinen tragedia: he ovat matalaäänisiä baritoneja. Pieneltä kuulostavalla ongelmalla on todellisuudessa kolossaaliset mittasuhteet, sillä musikaalimaailmassa korkeaääniset tenorit saavat aina sankaripääroolit, kun taas baritonien tehtäväksi jää vanhusten ja avustajien esittäminen. Näin muutamaa millimetriä liian pitkät äänihuulet ovat muodostamassa ylitsepääsemättömän esteen poikien ja heidän haaveidensa välille… mutta nyt aika on koittanut; viimeinkin he käyvät vastaiskuun!
 

Baritonien kosto on Panun ja Oskun voimaannuttava yritys nostaa matalaääniset laulajat edes hetkeksi parrasvaloihin. Esityksen aikana he pääsevät omakohtaisten kokemusten ja säveltämiensä laulujen avulla jakamaan yleisölle tarinansa, sekä etsimään kuumeisesti ratkaisua heidän unelmansa estävään ongelmaan. Keksivätkö pojat keinon murtaa tenorien ylivallan? Pääsevätkö baritonit viimeinkin päärooliin? Entä miten Tarja Halonen ja Mannerheimin hevonen liittyvät tähän kaikkeen?

Baritonien kosto on musiikkiteatteriesitys, joka käsittelee alemmuudentunnetta, itsensä hyväksymistä ja äänialojen välistä epätasa-arvoa suorasukaisesti komedian keinoin. Tämä kosto sopii erityisen hyvin kaikille, jotka ovat kyllästyneet taistelemaan oman elämänsä tuulimyllyjä vastaan.

LAVALLA: Panu Kangas, Osku Ärilä & Jukka Nylund

KÄSIKIRJOITUS & SÄVELLYS: Työryhmä

OHJAUS: Anna-Maija Ihander & työryhmä

Kurkkaa tästä esityksen käsiohjelma jo etukäteen: www.tinyurl.com/baritonit