Duo Ihanaiset

IhaNaiset -duo on paljon enemmän kuin konsertti. IhaNaiset -duo luo yhteisöllisen, vahvasti vuorovaikutuksellisen hetken jossa yhdistyy musiikin ja yhdessä kokemisen ilo, hetkessä eläminen ja stand up -komiikka.
Yleisön toiveet, ajatukset ja tarinat otetaan huomioon; kuunnellaan, puhjetaan yhteislaulamaan, soitetaan mm. rytmisoittimia ja ollaan ajan hermolla herkällä tilannetajulla.

IhaNaiset -duo on kulttuurista sosiaalityötä sekä uusia musiikillisia väyliä ja kohtaamisia luova esitys.
Kun IhaNaiset -duo saapuu palvelukeskukseen, konsertoidaan ja yhteislauletaan yhteisessä isommassa tilassa, mutta vieraillaan myös liikunnallisesti rajoittuneempien luona yksityiskonsertin merkeissä. IhaNaiset -duo muuntuu moneksi ja elää herkästi tilannetta sekä tunneilmapiiriä lukien.

Veera Railio on musiikin maisteri (SiBa) laulaja, muusikko, viulisti, musiikkiteatterintekijä ja musiikkikasvattaja. Musiikkiteatteri Kapsäkin jäsen vuodesta 2009. www.veerarailio.com

Sirpa Taivainen-Ilmola on näyttelijä, laulaja, klovni, ”Sol i minnet” -hankkeen artisti, Sairaalaklovnit Ry:n perustajajäsenia. Musiikkiteatteri Kapsäkin jäsen vuodesta 2017.

 

Lisätietoja & yhteydenotot: 

Musiikkiteatteri Kapsäkki – Anne Autio, anne.autio@kapsakki.fi / 0503120432