SIIRRETTY/Elina Sauri: Levynjulkaisukonsertti

pe 29.5.2020 klo 19  ke 23.9.2020 klo 19

Liput: 20 €

OSTA LIPUT TÄSTÄ!
 
29.5.2020 klo 19 konsertti siirtyy pidettäväksi 23.9.2020 klo 19
 
Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen ajankohtaan. Mikäli päivä ei sovi, voitte hakea rahanpalautusta 31.5.2020 mennessä tästä linkistä https://web.lippu.fi/palautus
 
Mikäli haluatte vaihtaa Lippupisteeltä ostetut, perutun esityksen liput Musiikkiteatteri Kapsäkin lahjakorttiin, voitte laittaa siitä viestin Lippupisteelle osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi tai soittaa numeroon 0600 900 900
(2 e/alk.min+mpm/pvm). Viestistä tulee käydä ilmi postiosoite sekä palautettavien lippujen lippunumerot tai muu yksilöivä tieto, esim. tilausnumero. Lippupisteen asiakaspalvelussa mitätöidään asiakkaan liput ja lähetetään asiakkaalle postitse Musiikkiteatteri Kapsäkin lahjakortti, jonka arvo on lipun hinta ilman palvelupalkkioita. Lippu.fi maksaa postituskulut. Myyntipisteet eivät tee hyvityksiä lahjakortille.
 
Mikäli uusi päivämäärä ei sovi teille, ettekä halua vaihtaa lippujanne lahjakorttiin, voitte myös olla pyytämättä rahojanne takaisin ja tukea näin teatteria ja sen esiintyjiä. Kiitos!

Kahden levyn julkaisukonsertti: Ei se ollut musta & Keskiyöllä uimaan

Iskelmää, laulelmaa, jazzia, gospelia, bossaa. Elina Sauri on laulanut vuosikymmenet muiden kirjoittamaa musiikkia, kunnes muutama vuosi sitten oma laulunlähde alkoi pulppuilla vahvoja tarinoita. Aiheet löytyvät läheltä: muistoista, ihmisistä, tunteista ja tunnelmista. Henkilökohtaisten haasteiden kautta musiikki on noussut Elinalle tärkeäksi voimavaraksi ja nyt hän keskittyy unelmiensa toteuttamiseen!

Tänä keväänä Elina Sauri julkaisee tuoreesta tuotannostaan lauluja kahdella EP-levyllä. ”Ei se ollut musta” sisältää Petri Ikkelän taidolla ja tunteella sovittamaa iskelmää, milongaa ja tangoa ison orkesterin säestyksellä. ”Keskiyöllä uimaan” -levyn sovitukset ovat Mika Siekkisen ja Ape Anttilan käsialaa. Tällä levyllä kohtaavat svengaava jazz ja tunteikkaat balladit.

Konsertissa kuullaan myös julkaisematonta materiaalia sekä lauluja Elina Saurin edelliseltä, vuonna 2017 ilmestyneeltä nimikkoalbumilta.

Sävelet, sanat ja laulu Elina Sauri & Ape Anttilan orkesteri

www.elina-sauri.com

 

Konsertin kesto: 2 tuntia (sis. väliajan)

 

Esityksessä anniskeluoikeudet Teatterisalin permannolla. Parvi ei kuulu anniskelualueeseen.

Kuva: Vilja Harala

Graafinen suunnittelu: Anna Anundi