Huippusuosittu Rottien pyhimys -musikaali saa uusintaensi-iltansa 17.2.2024 Musiikkiteatteri Kapsäkissä!

Kuvassa Rottien pyhimys -esityksen näyttelijä keskiaikaisissa vaatteissa katsomassa hämmästellen kaukaisuuteen. Taustalla ja kasvoilla Hattulan Pyhän kirkon maalauksia.

Anneli Kannon käsikirjoittama ja Jukka Nykäsen säveltämä huippusuosittu Rottien pyhimys -musikaali saa uusintaensi-iltansa 17.2.2024 klo 14 Musiikkiteatteri Kapsäkissä! Uudessa versiossa on mukana ennennäkemätöntä materiaalia. Kovan kysynnän vuoksi myös esityspäiviä on lisätty keväälle ja Rottien pyhimys nähdään teatterissamme jopa kahdeksan kertaa!

Viime keväänä loistavat arvostelut niin kriirikoilta kuin katsojiltakin saanut musikaali pohjautuu Anneli Kannon samannimiseen romaaniin. Musiikkiteatteri Kapsäkissä nähtävässä tulkinnassa nykyajan teknologia kohtaa kiehtovasti keskiaikaisen historian. Teoksen kokonaisvaltainen visuaalisuus luodaan vaikuttavan valo- ja videotekniikan avulla.

“Taianomainen ja sadunhohtoinen toteutus mahdollistavat aikamatkan keskiajalle ajankohtaan, jolloin Pyhän Ristin kirkko sai vuosisataisiksi tarkoitetut maalauksensa.” ⭐⭐⭐⭐ – Matti Pulkkinen / Pirmediat

 

Varmista paikkasi tämän ainutlaatuisen musikaalin katsomassa ja hanki liput mahdollisimman pian!

 

Esitykset 17.2.-2.3.2024

Ryhmävaraukset -ja tiedustelut: liput@kapsakki.fi

 

Lue lisää musikaalista täältä

Osta liput täältä

Greta Tuotannon sivut