Huippusuositun Murha kahdelle -musikaalin syksyn 2024 esitykset nyt myynnissä!

Kuvassa hahmo, jolla on musta salapoliisin hattu, jossa otsikko Murha kahdelle ja kasvoissa erilaisia murhamysteeriaiheisia kuvituksia, kuten veritahroja, ase ja eristysnauha.

Huikean suosion saanut, murhamysteerimusikaali Murha kahdelle jatkaa ohjelmistossamme syksyllä 2024. Chris Whittakerin ohjaamassa ja Hanna Kailan kääntämässä musikaalissa lavalla loistavat näyttelijät Joel Mäkinen ja Juha Pulli. Musikaalin ovat käsikirjoittaneet Kellen Blair ja Joe Kinosian. Hauska ja palkittu Off-Broadway-musikaali sai syksyllä 2023 erinomaisen vastaanoton myös Musiikkiteatteri Kapsäkissä:

“MURHA KAHDELLE -musikaalin viehätys perustuu pitkälti siihen, miten nämä kaksi hyvin erityyppistä näyttelijää onnistuvat saamaan yhteispelinsä toimimaan. Ja kyllähän he onnistuvat, suorastaan sekunnin sadasosan täsmällisyydellä. ⭐️⭐️⭐️⭐️” – Lauri Meri / Helsingin Sanomat

“Esityksessä viehättää sekoitus intiimiä pienimuotoisuutta ja räiskähtelevää näyttävyyttä. Vauhtiin päästyään näyttelijät laajentavat esitystä lavalta katsomoon, ja tahti on niin hurja, että hetkittäin tuntuu, kuin mukana olisi kahden sijaan useampikin esiintyjä.” – Selina Keränen / Apu

 

Musikaali on Musiikkiteatteri Kapsäkin ja Linnateatterin yhteistuotanto. Lisäesitykset teatterissamme marras-joulukuussa 2024!

Lue lisää täältä

Osta liput täältä

Linnateatterin sivut