Iiris Tarnasen ensialbumin Mesenaatti-kampanja nyt avattu!

Osuuskuntamme jäsen Iiris Tarnanen on avannut Mesenaatti-kampanjan rahoittamaan ensimmäistä albumiaan!

The Day I Was Born – Iiris Tarnasen ensialbumi sisältää musiikkia, joka on saanut inspiraationsa elämän polulla kulkemisesta. Tarnasen sävellykset käsittelevät muun muassa itsemyötätunnon taitoa, uuden elämän aloittamista, sisäisten pirujen kohtaamista ja matkalla olemista. Koskettavat tarinat, vahvat tunteet ja häpeilemätön asenne heräävät eloon tällä monipuolisella äänitteellä.

”Olen pitkään unelmoinut oman levyn tekemisestä. Jotta saan levyn julkaistuksi, tarvitsen sinun apuasi! Avaa THE DAY I WAS BORN -Mesenaattikampanjan nettisivut, katso, mitä vastikkeita on tarjolla – ja ei muuta kuin ostamaan ja tukemaan. Tuotevaihtoehtoja ja hintakategorioita on monipuolisesti, voit esimerkiksi ostaa fyysisen levyn ja liput levynjulkkarikeikalle tai hetken, jossa pääset kuuntelemaan valmista äänitettä kanssani.”

Albumin äänitykset alkavat toukokuussa 2019 Helsingin Musiikkitalon studioissa, ja levy julkaistaan maaliskuussa 2020 Musiikkiteatteri Kapsäkissä. Kampanjaan voi osallistua 8.6. asti.

Mukana levyn teossa:

Taideyliopiston Sibelius-Akatemia, Global Music Center, Musiikkiteatteri Kapsäkki

Elisa Härmä, Timo Alakotila, Venla Ilona Blom, Christopher Rodulfo, Javier Sanchez Perez, Tuuli Malve, Satu-Maija Aalto, Beltran Cubel Gajas, Alevtina Parland sekä Maarika Autio muiden muassa.

Iiris kiittää tuestasi!