ISOJA JUTTUJA -stand up show

Kuvassa stand up -koomikko Matti Paalanen, taustalla kukallinen ruskeansävyinen nojatuoli sekä vasemmalla teksti Isoja juttuja -stand up show.

02.11.2023 19:00 | 17.11.2023 19:00

OSTA LIPUT

 

ISOJA JUTTUJA -stand up show

Nyt on isoja juttuja tulossa. Siis ihan tosi isoja juttuja. Tai no eihän tämä nyt mikään slushin tasoinen pöhinähurrikaani ole. Mutta no onhan nää nyt ehkä aika isoja. Mennään sillä.

Stand up -koomikko Matti Paalanen mm. Nelosen Stand Up 2020, Pietarsaaren alakoulun näytelmä kolme iloista rosvoa 2003 saapuu esittämään ensimmäistä sooloesitystään Isoja juttuja Musiikkiteatteri Kapsäkkiin. Esitys pitää sisällään niin vastakirjoitettuja isoja juttuja, kuin parhaita vitsejä Matin tähänastisen uran varrelta.

Matista sanottua:
“Matti Paalanen on ainutlaatuisen omalaatuinen koomikko. Hurmaavaan Mattimaiseen maailmaan päästyäsi, et halua sieltä pois. Tämä koomikko pitää kokea livenä.”

“Matista on helppo pitää, koska esiintyminen on sulavan vaivatonta ja läsnäolevaa eikä hänessä ole koomikkona mitään keinotekoista. Hän ei rynni lavalle ja pumppaa keinotekoista energiaa yleisöstä mikä meininki uh -maanitteluilla, vaan hän tulee lavalla olemaan oma, kummallinen ja rakastettava itsensä.”


Vierailevat koomikot:

2.11. Köpi Kallio, Anna Rimpelä

17.11. Illusia Sarvas, Miksu PellikkaLiput: Ennakkoon 25€, tuntia ennen ovelta 29€ (mikäli jäljellä)

Kesto: n. 1h 30min (sis. väliajan)

Parvipaikat pääset ostamaan, kun rullaat Lippu.fi verkkokaupan sivua alaspäin. 

 

Varaa itsellesi väliaikatarjoilu Bistro K:sta!

Teatterimme yhteydessä toimii Bistro K ravintola, josta voi varata väliaikatarjoilut esityksen yhteyteen tai illallispöydän joko ennen tai jälkeen esityksen.

VARAA TARJOILUT TÄÄLTÄ