Jaso Big Band & Juha Hostikka

La 4.5. klo 19

Osta lippu
26,50 € / 22,50 €

Dallapé-orkesterin laulusolisti Juha Hostikka tulkitsee Dallapén ohjelmistoa nyt uusina Tero Lindbergin tekeminä bigband-sovituksina Jaso Big Bandin kanssa!

Jaso Big Band on soitollaan tuonut hyvää mieltä kuulijoilleen jo yli 40 vuoden ajan! Sen riveissä on nähty useita ulkomaisia ja suomalaisia jazzin ja viihteen kärkinimiä. Keskeinen osa Jaso Big Bandin laajasta ohjelmistosta on peräisin 1940-1960 -lukujen legendaarisilta Big Bandeilta. Ohjelmistossa on myös monipuolisesti suomalaista musiikkia.

Jaso Big Bandia johtaa saksofonisti Ari Jokelainen, jonka svengi ja taituruus on luotsannut orkesteria eteenpäin jo vuodesta 2012 alkaen. Orkesterin ohjelmisto koostuu niin swingistä, jazzista kuin suomalaisten säveltäjien musiikista. Rauno Lehtisen, Erik Lindströmin ja Toivo Kärjen musiikki on Big Band -versioina soinut monissa konserteissa täpötäysille saleille. Jaso Big Bandin pitkäaikainen kapellimestari Raimo Henriksson on myös säveltänyt ja sovittanut paljon ohjelmistoa orkesterille.

Juha Hostikka tunnetaan laaja-alaisesta musiikillisesta osaamisestaan.
Hänet on nähty solistina niin musikaaleissa, oopperoissa kuin viihdemusiikin tulkitsijana. Hän aloitti musiikillisen uransa saksofonistina Junnu Aaltosen opissa ja komean lauluäänensä vuoksi ajatui laulusolistiksi. Vuonna 2010 hän peri legendaarisen Dallapé-orkesterin johtajuuden ja on luotsannut menestyksekkäästi orkesteria ja toiminut sen laulusolistina siitä lähtien.Trumpetisti Tero Linberg on nyt sovittanut Dallapé-orkesterin ohjelmistoa bigbandille, ja sitä musiikkia tullaan kuulemaan konsertissa. Luvassa hottijatsia, foxia ja Olavi Virrankin tunnetuksi tekemää musiikkia.