Josefin Silén & Martin Segerstråle: Stephen Sondheim-ilta

19.6. Klo 21

Liput 14,90 €

Josefin Silén ja Martin Segerstråle saapuvat Bistro K:hon esittämään yhden musikkaalimaailman tärkeimmän ja nerokkaimman säveltäjän, Stephen Sondheimin, tuotantoa! Luvassa tunnettuja ja vähemmän tunnettuja kappaleita musikaaleista Follies, A Little Night Music, Into the woods, Sweeney Todd, Company, Passion, Anyone can Whistle ja Gypsy. Tervetuloa viettämään iltaa Sondheimin musiikin kanssa.

Laulu: Josefin Silèn

Piano: Martin Segerstråle

Josefin Silèn on valmistunut musikaaliartistiksi Göteborgin musiikki- ja teatterikorkeakoulusta. Ennen sitä hän opiskeli kaksi vuotta Balettakademienissä Göteborgissa. Ennen lähtöään Ruotsiin hän oli mukana Åbo Svenska Teaternin Jesus Christ Superstarissa (2014.) Hiljattain hän on esiintynyt mm. On the Townissa (Ruotsi, 2018). Suomessa hänet nähdään Esmeraldan roolissa Tampereen Teatterin Notre Damen Kellonsoittajassa!

Martin Segerstråle on valmistunut musikaalikapellimestariksi Lontoon Royal Academy of Musicista. Hän on myös suorittanut kuoronjohdon ja pianonsoiton diplomitutkinnot Sibelius-Akatemiassa ja valmistui musiikin maisteriksi 2015. Martin on tehnyt laajasti töitä Suomessa ja Englannissa musikaalien parissa. Kaudella 2017-2018 hän johti Tampereen Teatterin Cats-musikaalin ja kaudella 2019-2020 hän johtaa Tampereen Teatterin Notre Damen Kellonsoittaja- musikaalin!