Kaamos improfestivaali: Joukkovoimaa

21.05.2021 19:00

Kaamos festivaali siirtyy pidettäväksi tammikuussa 2022. Ilmoitamme tarkemman ajankohdan mahdollisimman pian. 

OSTA LIPUT TÄSTÄ!

Liput: 28/24€

 

Kaamos-improfestivaali on Suomen improvisaatioteatterit ry:n (SUITE) järjestämä kiertävä vuosittainen festivaali, joka kokoaa maamme impron ammattilaiset yhteen keskustelemaan, kouluttautumaan ja tietenkin esiintymään!

Kaamos-improfestivaalin esitys on täynnä JOUKON VOIMAA! Suomen improvisaatioteattereiden ammatti-improvisoijista koostuva ryhmä nousee lavalle antamaan kaikkensa improvisaatioformaateissa, jotka vaativat koko joukon puhaltamaan yhteen hiileen.

 

Esitys koostuu kahdesta näytöksestä, joiden välissä on väliaika.

  1. Näytös: Harold

Harold on legendaarinen formaatti, jossa yhdestä ehdotuksesta aukeaa improvisoijien toimesta kokonainen maailma. Yhdysvalloissa kehitetyn formaatin “isänä” mainitaan laajalti kulttihahmo Del Close, joka kuvaili formaattia sitten, että “se on kuin rakentaisi lentokonetta ilmassa samaan aikaan kun sillä jo lennetään”. Suomessa harvoin nähtävä Harold mahdollistaa monipuolisen improvisaation, toisiinsa eri tavoin kytketyt kohtaukset ja vauhdilla ilottelun lavalla.

  1. Näytös: Musikaali

Tarttuvia kappaleita, valloittavia tanssinumeroita ja mukaansatempaava tarina – musikaalit eivät enempää esittelyä kaipaa. Tule todistamaan improvisoijien taituruutta kun he hetkessä loihtivat yhdessä muusikoiden ja valohenkilöiden kanssa hengästyttävän laulun, tanssin ja valon leikin.

Kesto: noin 2 h (sis. väliajan) 

Ohjaajat: Sara Palmer & Hannu Risku

Esiintyjät ja muusikot ryhmistä:

Impro Helsinki, Improholistit, Improryhmä Kolina, Teatteri Kudos, Mieletön sitruuna, Teatteri Pore, Rajatapaus, Improvisaatioteatteri Snorkkeli, Improvisaatioteatteri Stella Polaris, Stjärnfall & Vendetta Feministinen Improvisaatioteatteri