Kalevala the Musical

A story of ancient legends as told by the spirits of the haunted forest of Kalevala

Osta lippu
28,50 €/24,50 €

su 28.4 klo 13:00

New Yorkissa loppuunmyydyille katsomoille esitetty Kalevala-musikaalin konserttiversio tulee Kapsäkkiin suomalaisella miehityksellä!

Kalevala on suomalaiseen kansalliseepokseen perustuva, Broadwaylle tähtäävä uusi fantasiamusikaali. Musikaalin eteerisistä mutta voimakkaista, poppia, folkkia ja maailmanmusiikkia yhdistävistä sävellyksistä vastaa suomalaislähtöinen, New Yorkissa asuva säveltäjä-näyttelijä Johanna Telander ja käsikirjoituksesta Dep Kirkland (Twin Peaks, Law & Order).

Musikaalin amerikkalaisessa kansainvälisessä castissa nähdään Broadway-tähtiä kuten Raissa Katona Bennett (Phantom of the Opera, Cats, Parade) ja Conor Ryan (Desperate Measures, Jesus Christ Superstar) ja myös suomalainen konsertti toteutetaan täkäläisille eturivin musikaaliartisteilla! Alkuperäisestä castista mukana ovat musikaalin luoja Johanna Telander (Aino), virolainen näyttelijä Kristi Roosmaa (Spirit of Kalevala) ja useista musikaalipääroleistaan tuttu Reeta Vestman (Rainbow Maiden). Muissa rooleissa nähdään Nina Tapio, Jussu Pöyhönen, Mikael Saari, Mikael Haavisto, Petrus Kähkönen, Heljä Heikkinen, Tuukka Raitala ja Anssi Valikainen. Orkesterin sijasta tämän intiimin ja lämminhenkisen konsertin säestyksestä vastaa tällä kertaa pianisti-kapellimestari Marko Hilpo.

Väinämöinen – Jussu Pöyhönen
Aino – Johanna Telander
Louhi – Nina Tapio
Pohjolan Neito / Rainbow Maiden – Reeta Vestman
Ilmarinen – Mikael Saari
Joukahainen – Mikael Haavisto
Lemminkäinen – Petrus Kähkönen
Spirit of Kalevala (Water, Air) – Kristi Roosmaa
Spirit of Sampo (Earth, Fire) – Heljä Heikkinen
Little Brass Hat Man / Ensemble – Anssi Valikainen
Ensemble – Tuukka Raitala
Piano – Marko Hilpo

Lisätietoa: www.kalevalamusical.com