SIIRRETTY/Kapsäkin glamourinen burleski-ilta

to 7.5.2020 klo 19  ke 16.9.2020 klo 19

Liput: 29 € / 25 €

OSTA LIPUT TÄSTÄ!
 
7.5.2020 klo 19 esitys siirtyy pidettäväksi 16.9.2020 klo 19
 
Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen ajankohtaan. Mikäli päivä ei sovi, voitte hakea rahanpalautusta 31.5.2020 mennessä tästä linkistä https://web.lippu.fi/palautus
 
Mikäli haluatte vaihtaa Lippupisteeltä ostetut, perutun esityksen liput Musiikkiteatteri Kapsäkin lahjakorttiin, voitte laittaa siitä viestin Lippupisteelle osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi tai soittaa numeroon 0600 900 900
(2 e/alk.min+mpm/pvm). Viestistä tulee käydä ilmi postiosoite sekä palautettavien lippujen lippunumerot tai muu yksilöivä tieto, esim. tilausnumero. Lippupisteen asiakaspalvelussa mitätöidään asiakkaan liput ja lähetetään asiakkaalle postitse Musiikkiteatteri Kapsäkin lahjakortti, jonka arvo on lipun hinta ilman palvelupalkkioita. Lippu.fi maksaa postituskulut. Myyntipisteet eivät tee hyvityksiä lahjakortille.
 
Mikäli uusi päivämäärä ei sovi teille, ettekä halua vaihtaa lippujanne lahjakorttiin, voitte myös olla pyytämättä rahojanne takaisin ja tukea näin teatteria ja sen esiintyjiä. Kiitos!

 

Cloud BeDevil`llen ultimaattisen glamourinen burleski-ilta saapuu ­Kapsäkkiin keväällä 2020! Esitys vie yleisön hurmaavan kimaltelevaan kabareemaailmaan. Esitykset ovat toinen toistaan loisteliaampia ja visuaalisesti pysäyttäviä. Illan aikana näemme lavan täydeltä uusia ennennäkemättömiä esityksiä, jotka huokuvat Las Vegasin ja Mouling Rougen klassista varieteetunnelmaa. Esityksissä ei nähdä mitään törkeää tai härskiä. Ilta on täynnä juhlavaa sekä kiusoittelevaa klassista burleskitaidetta. 

 

Kesto: n 1 h 30 min (sis. väliajan)

Esityksessä anniskeluoikeudet Teatterisalin permannolla. Parvi ei kuulu anniskelualueeseen.

Kuva: Jarno Lindholm