Kapsäkin kevään 2021 kausiesite on julkaistu!

Kesää kohti!

Viime vuosi ja tämä kevät säilyvät muistoissa ja keskusteluissa vielä pitkään. Mikä onkaan tautitilanne ja tarttuvuusluku? Milloin ja minkälaisia rajoituksia on tulossa? Teattereille ja koko tapahtumatuotantoalalle vuosi on ollut haastava. Mutta sitä se on toki ollut myös sairastuneille, heidän omaisilleen ja hoitohenkilökunnalle. Viime kevään suuri pelko ja ahdistus on onneksi väistynyt, nyt on enemmän tietoa, jonkin verran turtumista ja ennen kaikkea näkymä jo pian koittavaan kesään ja valoisampaan kevääseen.

Kevätohjelmiston kokoaminen onkin ollut tasapainottelua uusien esitysten, siirtyvien esitysten ja monipuolisten konserttien ja vierailujen välillä. Onneksi Kapsäkin toimintamalli sopeutuu muuttuviin tilanteisiin noepasti. Pystyimme esimerkiksi marraskuussa esittämään uutuuksia täydelle 20 hengen yleisölle, vaikka normaalioloissa heitä olisi ollut 200. Koimme silloin tärkeäksi tarjota työtä ja elämyksiä edes pienelle joukolle ja sen teimme hyvillä mielin, kun toiminta oli organisoitu vastuullisesti kaikkia ohjeistuksia noudattaen. Ja näin ajattelemme toimivamme myös nyt kevätkaudella.

Ohjelmisto on todella runsas mutta toistoja on vähän. Kannattaa siis ostaa liput ajoissa. Mikäli esityksiä ei edelleenkään saisi pitää, pyrimme ensisijaisesti etsimään korvaavia esitysajankohtia, jotta kaikki pääsevät sekä esittämään että osallistumaan toivomiinsa esityksiin. Jos esitys perutaan kokonaan voi lipun vaihtaa joustavasti muuhun esitykseen tai saada rahat takaisin.

Maaliskuussa juhlimme Eija Ahvon uutta levyä ja 70:ä vuotta, helmikuussa tulee ensi-iltaan musiikkiteatteriesityksiä, Ruuskanen Railio Klubi viettää 10-vuotista taivaltaan upeilla vierailla, lapsille ja perheille on runsas tarjonta ja lisäksi impron ystäville esityksiä ja nelipäiväinen festivaali kesän korvilla ja paljon muuta. Kiitos näistä kuuluu loistavalle tiimillemme ja työryhmille.

Iloa kevääseen ja tervetuloa viihtymään teatteriimme!

 

Stiina Laakso

Toiminnanjohtaja

Klikkaa TÄSTÄ ja tutustu kevään kausiesitteeseen – kaikki esitykset myynnissä osoitteessa täällä