Kapsäkissä kevät tulvillaan ohjelmistoa

kapsäkki kevään ohjelmisto

Olemme Kapsäkissä todella iloisia, että olemme saaneet keväälle monipuolisen lasten ohjelmiston. Näemme ”Prinsessa Pikkiriikin” sekä lastenmusikaali ”Varamummon”, joka jatkaa joulukuussa alkanutta kauttaan. ”Maukan ja Väykän hyvä päivä” ja Nukketeatteri Hevosenkengän ohjelmisto täydentävät keskiviikko- ja lauantaiaamujen kokonaisuutta. Paljon kivaa tekemistä ja elämyksiä lapsiperheille ja -ryhmille on siis tulossa!

Kevään kantaesityksenä Kapsäkki tarjoaa Eppu Nuotion käsikirjoittaman ja Jukka Nykäsen säveltämän ”Yksinäisten kaupunki” -musiikkinäytelmän.  Teema on ajankohtainen ja koskettava,

ja siksi järjestämme sen yhteydessä keskustelutilaisuuksia ja yhden kokonaan sinkuille tarkoitetun tutustumisillan.  Keskustelua tulee varmasti herättämään myös Rosa Meriläisen kirjoittama ”Maamme energia” – ooppera, josta todettiin ensiesityksen yhteydessä: ”Se räväyttää asenteellaan ja on samalla

häikäilemätöntä lobbausta”. Se on vaalien alla taas ajankohtainen uusine vieraineen.

Kantaesityksensä saavat myös Emma Salokosken ”Body Positive” -kuoroteos sekä Hanna Vahtikarin ja Marzi Nymanin ”Kuin raivo äiti”- musiikkinäytelmä.

Iholla-klubi muuttaa Ravintola Kapsäkin lavalle!  Klubilla esitetään kuukausittain aitoa, elävää musiikkia, jossa suuri arvo annetaan luonnolliselle ihmisäänelle, akustisille soittimille ja musiikille, jossa näkyy ja kuuluu esittäjänsä kädenjälki omintakeisella tavalla.

Muutoin ohjelmistossa on monipuolisesti musiikkiteatteria ja konsertteja, joista mainittakoon  tammikuulle sijoittuva ”Verta, pornoa ja propagandaa, Jumalauta!”- konserttikimara ja vappuun ajoittuva ”Kaupungin paras kabaree 10 vuotta”.

Kevätkauden päättää totutusti Kapsäkki Goes Pride-festivaali.

Liput esityksiimme myy Lippupiste.