Kapsäkki Goes Pride: Becoming Icons

29.06.2021 20:00

Osta liput

Liput: 25€ / 20€

Kesto:  noin 1 tunti 15 minuuttia

 

”Mä tunsin silloin olevani kuin ne kaikki meitä edeltävät sukupolvet,  jotka joutuivat salaamaan oman todellisen minänsä vain sen takia, ettei yhteiskunta sitä sallinut. Heillä silloin oli unelma maailmasta, joka olisi parempi ja sallisi kaikki omina itsenään.” 

Becoming Icons on kahden drag- taiteilijan upouusi, upea drag-musikaali, joka ammentaa esikuvista. Miten esikuvat ovat vaikuttaneet meihin kaikkiin, kuinka paljon he ovat antaneet meille voimaa ja millaisia erilaisia esikuvia meillä on. Draamallinen esitys käy läpi esiintyjien omaa elämää, joita esikuvat ovat värittäneet ja kertoo miten esikuvat vaikuttavat edelleen heihin! 

Musiikkia kuullaan mm. musikaaleista The Greatest Showman ja Kinky Boots, sekä artisteilta Vesala, Kaija Koo ja RuPaul, muutamia mainitaksemme.

Drag-taiteilijoiden, Carrien ja Tinan meikin ja peruukkien alta löytyy drag-artistit ja näyttelijät Matias Korhonen ja Teemu Sytelä.

Becoming Icons sai kantaesityksensä elokuussa 2020 Tampereella, Kohtaamisten tilassa. Sen jälkeen se on vieraillut Pride- tapahtumissa vuonna 2020 mm. osana Kuopion ja Helsinki Priden virallista ohjelmistoa. Lisäksi teos vieraili Jyväskylän Huoneteatterissa marraskuussa 2020. 

Kuva: Harri Hinkka/ Studio Harri Hinkka