Kapsäkki Goes Pride: Pride Queens LOPPUUNMYYTY

02.07.2021 19:00

Osta liput

Liput: 25€

Kesto: noin 1 tunti

Tämä on kolmen upean draqartistin liveilta. Luvassa musikaalisävelmiä, suomalaisten naisartistien hittejä, lauluja kaikilla kieliä. Shampanjan makuinen ilta luvassa Kapsäkki Goes Pride -festivaalilla!

Madame de la Ménopaux, laulu
NikoLa, laulu
Pola Ivanka, laulu
Mikko Mattila, piano
Madame de la Ménopaux
Madame est une femme de la monde. Madame has been to every place, every time and with everyone. Who mattered. Art, philosophy and love. Madame laulaa kaikilla kielillä kaikille. Champagne till folket!

NikoLa

Nikola on suomalaisen dragskenen tienraivaaja. Häntä on nähty ja kuultu niin televisiossa kuin radiossakin. Varsinainen multitalentti!

Hän on myös kiertänyt Suomea yhdessä kollegoidensa kanssa Drag-leidit lavalla sekä Kuningattaret konserttisalikiertueilla. Poikkeuksellisen näistä teki se, että molemmissa esityksissä Drag kuningattaret lauloivat laulunsa itse omalla äänellään.

NikoLa rakastaa laulamista ja fanittaa suunnattomasti suomalaisia naisartisteja.

Slaavilainen iskelmät, musikaalisävelmät sekä puhdas suomipoppi saavat tänän Queenin syttymään.

Pola Ivanka (Mika Tepsa) on rehevän runsas laulaja, joka kelpuuttaa ohjelmistoonsa kaikkea mikä on sentimentaalista ja kunhan mukana on valtava draaman kaari. Sanovat, että Polan ääni on kuin joutsenella – ei niin kovin kaunis, mutta kauas se ainakin kuuluu kesäyössä.
Pola Ivanka – dragiä vuodesta 1993, ensimmäinen itse laulava drag-taiteilija, konsertteja vuodesta 2003, Drag-Leidit ”Lea Laven” 2019.