PERUTTU/Kertsiklubi

Pöytälaatikkoklubi

Ti 4.2. klo 20 Bistro K

VAPAA PÄÄSY

Lauluntekijät esittävät tuoreita julkaisemattomia biisejään, pöytälaatikoiden aarteita. Ne voivat olla valmiita, tai vielä vähän kesken.
Yleisö antaa tekijöille palautetta tai ehdottaa, mihin suuntaan keskeneräisiä teoksia voisi viedä.
Jos haluat esiintymään, ilmoittaudu 28.1. mennessä osoitteeseen
kertsiry@gmail.com. Lavalla on äänentoisto ja pystypiano.

 

Laululla on tekijänsä

Ti 3.3. klo 19 Teatterisali

20€ / 24€  – Osta liput

Lauluntekijäyhdistys Kertsiin kuuluu monia sellaisia säveltäjiä ja sanoittajia, jotka eivät itse esitä musiikkiaan. Tällä klubilla kuullaan
heidän biisejään Kertsi House Bandin esittämänä. Kapellimestarina
toimii pianisti Tuija Rantalainen.

 

PERUTTU/Tekijävieras & Open Stage

Ti 7.4. klo 20 Bistro K

Esitys peruttu

 
LIPPUJEN VAIHTAMINEN KAPSÄKIN LAHJAKORTTIIN: 
 
Mikäli haluatte vaihtaa Lippupisteeltä ostetut, perutun esityksen liput lahjakorttiin, voitte laittaa siitä viestin Lippupisteelle osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi tai soittaa numeroon 0600 900 900 (2 e/alk.min+mpm/pvm). Viestistä tulee käydä ilmi postiosoite sekä palautettavien lippujen lippunumerot tai muu yksilöivä tieto, esim. tilausnumero. Lippupisteen asiakaspalvelussa mitätöidään asiakkaan liput ja lähetetään asiakkaalle postitse Musiikkiteatteri Kapsäkin lahjakortti, jonka arvo on lipun hinta ilman palvelupalkkioita. Lippu.fi maksaa postituskulut. Myyntipisteet eivät tee hyvityksiä lahjakortille.
 
LUE LISÄÄ:
 
Jos haluatte, että teille palautetaan lippurahat takaisin niin olettehan yhteydessä suoraan lippu.fi (31.5.2020 mennessä), joka hoitaa palautukset. Voitte myös tukea teatteria ja esiintyjiä, ja olla pyytämättä lippurahoja takaisin. Näin toimimalla voitte olla tukemassa teatterin olemassaoloa jatkossa. Kiitos!
Lippurahojen palautusta voi hakea linkistä: https://web.lippu.fi/palautus
Parhain terveisin, Musiikkiteatteri Kapsäkki

Tekijävieraana tunnettu laulaja-lauluntekijä, joka esittää kappaleitaan ja kertoo niiden syntytarinoita. Open Stagelle ovat tervetulleita
omia biisejä esittävät tekijät. Ilmoittautumiset 31.3. mennessä osoitteeseen kertsiry@gmail.com.
Lavalla on äänentoisto ja pystypiano.