Kevätkirje

Kevät on tuonut mukanaan mukavia uudistuksia Hämeentielle. Ravintola Kapsäkki on kokenut täydellisen muodonmuutoksen ja tiloissa toimii nyt valoisa ja erinomaista ruokaa tarjoava Bistro K.  Tulkaa ihmeessä tutustumaan herkullisen lounaan tai monimuotoisen illallisen merkeissä.  On ollut ilo huomata, että pieni keittiömme ei todellakaan rajoita taitavien kokkien mahdollisuuksia maistuvan ruoan toteuttamiseen. Harmillisesti talomme on ikkunaremontin takia paketissa vielä pitkälle lokakuuhun, joten terassi aukeaa vasta ensi kesänä.

Osuuskunnan jäsenet valitsivat kevätkokouksessa uuden hallituksen. Siinä jatkavat Petri Pöyhönen, Markus Leikola, Tuija Rantalainen ja uusina varsinaisina jäseninä valittiin Satu Tujunen ja Sirpa Taivainen.
Satu Tujunen tulee osuuskunnan ulkopuolelta, mutta hän on teatterialan konkari (mm KOM, Jurkka, Zoomi) ja tällä hetkellä kehitysjohtajana Markkinointiviestintätoimisto Kuulu Oy:ssä. Erinomainen lisä siis Kapsäkin markkinointiosaamiseen. Hallituksen varajäseniksi valittiin Iiris Tarnanen ja Kaisu Kurki. Hallitus on jo kokoontunut ja valinnut  puheenjohtajakseen Petri Pöyhösen ja varapuheenjohtajaksi
Markus Leikolan.