Kiehtova monologiesitys tekee näkyväksi addiktioon sairastuneen läheisen

Kuvassa Älä rakasta minua humalassa -monologiin liittyvää kuvitusta kuten juomapullo ja lasi ja erilaisia sokerileivonnaisia Taustalla viulun kaula.

Näyttelijä Elina Aallon käsikirjoittama ja Jermo Grundströmin ohjaama Älä rakasta minua humalassa saa ensi-iltansa 25.10. klo 19 Musiikkiteatteri Kapsäkissä.

Näyttelijälle ja viululle kirjoitettu monologiesitys nähdään Aallon ja viulisti Essi Höglundin esittämänä ja nostaa esiin addiktioon sairastuneen ihmisen läheisen kokemukset. Fiktiiviset kertomukset kuvaavat elämää riippuvaisen rinnalla ja kertovat repivästä rakkaudesta, viiltävästä vihasta sekä irti päästämisen vaikeudesta.

Esitysten päätteeksi Musiikkiteatteri Kapsäkin teatterisalissa järjestetään teemakeskusteluja, joissa vieraina ovat Johanna Pohjola 25.10 , Severi Saarinen 28.10. ja Katri Ylinen 1.11. Johanna Pohjola on tietokirjailija ja viestintäammattilainen, joka on kirjoittanut palkitun kirjan Isä pullossa  – Matka alkoholistin mieleen ja maailmaan (2020). Severi Saarinen on näyttelijä, jonka on voinut nähdä Laitapuolen hyökkääjä (2022) elokuvassa päihdesotkuun ajautuneen ex-jääkiekkoilija Marko Jantusen roolissa. Katri Ylinen on Darravapaa-yhteisön toinen perustaja, jonka esikoiskirja Aamu ilman darraa ilmestyi elokuussa 2022.

Esitykset Musiikkiteatteri Kapsäkissä 25.10. klo 19 (ensi-ilta), 28.10. klo 19 ja 1.11. klo 19. Esityksen kesto teemakeskustelun kanssa 2,5h.

 

Tapahtuman sivuille