Koesoitto

Kuvassa Koesoiton näyttelijä Veera Railio pianon äärellä. Tausta sininen.

Tuomo Rämön käsikirjoittama ja Markus Järvenpään ohjaama musiikkikomedia Koesoitto sukeltaa työyhteisön jännitteisiin hauskasti, kipeitä paikkojaan unohtamatta. Esitys on lämminhenkinen ja kirpeä tarina oman alansa ammattilaisista ja työelämän haasteista, joihin me monet voimme tavalla tai toisella samaistua. 

Koesoitto kertoo menestyneestä bändistä, joka päättää vuosien tauon jälkeen tehdä paluukeikan. Yleisöä kiinnostaa, liput liikkuvat ja kaiken pitäisi olla täydellistä! Lapsuudesta asti toisensa tunteneet muusikot tajuavat kuitenkin, ettei kaikki sujukaan niin helposti. Uusi nuorempi jäsen liittyy bändiin, maailma muuttuu ja heidänkin on muututtava. Täytyykö pyörä keksiä uudelleen? Riittääkö pelkkä soittamisen ilo? Kuka peilistä katsoo?

Rooleissa loistavat monipuoliset näyttelijä-muusikot, Paavo Kerosuo, Antti Korhonen, Tuuli Paju ja Veera Railio. Aiemmin useissa menestysnäytelmissä yhteistyötä tehneet Tuomo Rämö ja Markus Järvenpää ovat lyöneet taas hynttyyt yhteen. Odotettavissa onkin napakkaa, ajankohtaista ja hauskaa tekstiä sekä viihdyttävää musiikkiteatteria! 

 

Käsikirjoitus: Tuomo Rämö 

Ohjaus: Markus Järvenpää 

Puku- ja lavastussuunnittelu: Riku Suvitie  

Valosuunnittelu: Ada Halonen 

Äänisuunnittelu: Max Marshall 

Laulujen sanat ja sävellys: työryhmä 

Rooleissa:  Paavo Kerosuo, Antti Korhonen, Tuuli Paju ja Veera Railio

Tutustu esityksen käsiohjelmaan täältä

 

PRESSIKUVAT

 

Kuvat isommalla resoluutiolla

Kuvat: Tero Vihavainen