PERUTTU/Kotirintaman naiset

su 26.4. klo 15

Esitys peruttu 
 
LIPPUJEN VAIHTAMINEN KAPSÄKIN LAHJAKORTTIIN: 
 
Mikäli haluatte vaihtaa Lippupisteeltä ostetut, perutun esityksen liput lahjakorttiin, voitte laittaa siitä viestin Lippupisteelle osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi tai soittaa numeroon 0600 900 900 (2 e/alk.min+mpm/pvm). Viestistä tulee käydä ilmi postiosoite sekä palautettavien lippujen lippunumerot tai muu yksilöivä tieto, esim. tilausnumero. Lippupisteen asiakaspalvelussa mitätöidään asiakkaan liput ja lähetetään asiakkaalle postitse Musiikkiteatteri Kapsäkin lahjakortti, jonka arvo on lipun hinta ilman palvelupalkkioita. Lippu.fi maksaa postituskulut. Myyntipisteet eivät tee hyvityksiä lahjakortille.
 
LUE LISÄÄ:
Jos haluatte, että teille palautetaan lippurahat takaisin niin olettehan yhteydessä suoraan lippu.fi (31.5.2020 mennessä), joka hoitaa palautukset. Voitte myös tukea teatteria ja esiintyjiä, ja olla pyytämättä lippurahoja takaisin. Näin toimimalla voitte olla tukemassa teatterin olemassaoloa jatkossa. Kiitos! 
Lippurahojen palautusta voi hakea linkistä: https://web.lippu.fi/palautus
Parhain terveisin, Musiikkiteatteri Kapsäkki

 

Sota kosketti paitsi sotilaita myös kotirintamalla eläneitä naisia, äitejä, vaimoja ja tyttöystäviä.

Heidän tunnelmiaan välittävät lehtileikkeet, kirjeet ja erityisesti musiikki, vuoden 1944 radiohitit kuten Kodin kynttilät, Hymyillen, Väliaikainen, Pieni sydän ja Siks’ oon mä suruinen sekä Sulle salaisuuden kertoa mä voisin.

Reetta Ristimäki on käsikirjoittanut reilun tunnin mittaisen dramatisoidun lauluillan. Kotirintaman naisina esiintyvät laulajat Ira Kaspi ja Reetta ­Ristimäki sekä pianisti Eliina Mäkiranta.

 

Kesto: n. 1 h 15 min (ei väliaikaa )

Esityksessä anniskeluoikeudet Teatterisalin permannolla. Parvi ei kuulu anniskelualueeseen.

 

kuva:  Rimma Lillemägi