Kuin raivo äiti

to 8.10. klo 19 | pe 9.10. klo 19

Liput: 26,50 € / 22,50 €

OSTA LIPUT TÄSTÄ!

”Äiti-kuvan näyttämöllä on värikkyyttä sekä elämän roiskeita ja maalitahroja riittämiin. Äitiyden ja lapsiperheen arjen kätköt avataan mitään peittelemättä. Todentuntua on roppa- ja kroppakaupalla. Esitys puree katsojiin kuin terävä laser.”  -Matti Saurama, Demokraatti 

Kaikilla on äiti ja mielipide siitä millainen hänen pitäisi olla. Saako äiti olla temperamenttinen, impulsiivinen, järjetön, ailahtelevainen, mutta silti äiti ja hyvä sellainen?

Kuin raivo äiti on kipeän hauska ja rehellinen kuvaus erään äidin elämästä, tarina tempoilevasta ylisuorittajasta, joka kilpailee kellon kanssa ja heittelee hampurilaisia seinään. Kuin raivo äiti on näyttelijä Hanna Vahtikarin kirjoittama näyttämöteos, joka paljastaa äitiyden kaikki puolet: arjen hillittömyyden, äärirajoilla piilevän huumorin, padotun aggression ja kaiken takana loistavan rakkauden. Näyttämöllä Vahtikarin kanssa nähdään säveltäjä ja muusikko Marzi Nyman, joka vastaa esityksen musiikista.

Esitys tarjoaa uuden tulokulman: ihmisäiti. Hän on ennen kaikkea ­ihminen, joka sattuu myös olemaan äiti. Kuin raivo äiti sai ensi-iltansa Kapsäkissä keväällä 2019,  ja myi kaikki esitykset loppuun! 

Käsikirjoitus ja ohjaus: Hanna Vahtikari
Sävellys ja äänisuunnittelu: Marzi Nyman
Valosuunnittelu ja videoprojisoinnit: Anna Rouhu
Puvustus: Riitta-Maria Vehman
Lavastus: työryhmä
Esiintyjät: Hanna Vahtikari ja Marzi Nyman


Kesto: n. 1 h 15 min (ei väliaikaa)

Esitys on suunnattu aikuisille.

Kuva: Tinja Salmi