Laura Aspelin on nimitetty Musiikkiteatteri Kapsäkin markkinointi- ja viestintäkoordinaattoriksi.

Laura siirtyy Kapsäkkiin Music Finland ry:stä, missä hän toimi viestintäkoordinaattorina. Kapsäkissä hän aloittaa 8.3.2022.

 

Laura on koulutukseltaan Filosofian Maisteri ja Yhteiskuntatieteiden kandidaatti Tampereen yliopistosta. Viestintäalan kokemusta hänellä on seuraavista yhdistyksistä: Music Finland, Kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestö Kulta ry ja TTVK ja lisäksi Tampere-talosta, Tampereen kaupungilta ja Ryhmäteatterista.

 

Toiminnanjohtaja Stiina Laakso summaa, että käytyjen keskustelujen perusteella olemme vakuuttuneita, että Laura sopii tiimiimme mitä parhaiten ja hänen vuorovaikutustaidoilla esityksistä tullaan viestimään ammattimaisesti ja monipuolisesti.

 

“Lähden mielenkiinnolla kehittämään Kapsäkin viestintää ja brändiä. Kapsäkki on ainutlaatuinen teatterin ja musiikin yhtymäkohta ja esitystarjonnaltaan äärimmäisen monipuolinen. Odotan innolla, millaisia erilaisia keinoja pääsemme yhdessä kehittämään Kapsäkin yleisön ja näkyvyyden kasvattamiseksi, jotta mahdollisimman monet löytäisivät näiden elämysten pariin ” toteaa Laura tulevasta tehtävästään.

 

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

 

Lauran kuva: Julius Töyrylä Music Finland