Lelukavereiden laulukerho

Konsertti lapsille, lapsenmielisille sekä pehmoeläimille (kepparit ja action-ukkelit myös tervetuloa)

Me, musiikin ja lastenkulttuurin ammattilaiset, sekä Musiikkiteatteri Kapsäkki -osuuskunnan jäsenet Veera Railio ja Johanna Viksten, olemme luoneet konserttikonseptin Lelukavereiden laulukerho. Lähtökohtamme on vuorovaikutteinen tapa  esiintyä lasten kanssa.

Lapset saavat tuoda konserttiin mukaan lempipehmoeläimensä, nukkensa, action-ukkelinsa tai keppihevosensa. Konsertissa kuullaan laulamaan ja liikkumaan yllyttäviä omia laulujamme. Musiikkia räätälöidään myös juuri esiintymään innostuneille lelukavereille ja pehmoeläimille. Jokaisen lapsen (sekä myös aikuisen ja lelukaverin) oikeus musiikkiin huomioidaan näissä laulajaisissa. Lapsesta saattaa olla turvallisempaa osallistua tutun lelukaverinsa kanssa liikkeeseen ja halutessaan pääsee vaikka esiintymään yhdessä ”playbackina”. Esiintymään mukaan pääsee myös soittamaan perkussioita, laulamaan ja tanssaamaan jos siltä tuntuu.

Konseptikonserttien tavoitteena on innostaa lapsia sepittämään omia uusia lauluja, runoja, tarinoita sekä ilmaisemaan itseään. Konserttien laulujen henki on “kyllä ääntä mahtuu maailmaan” – tämän toivotaan innostavan. Aikuiset varhaiskasvattajat, opettajat sekä vanhemmat voivat  saada myös konsertteihin kuuluvasta impro-osuudesta näin myös musiikkipedagogisia työkaluja.

Olemme  Kapsäkki -osuuskunnan jäseniä, mutta  toimimme myös lastenteatterin, lasten impromusiikin parissa sekä kollegoina Hääppöset-lastenorkesterissa, sekä aikuisille suunnatussa Impronautit-ryhmässä. Jo ennen korona-aikaa lastenmusiikin kentällä on lisääntynyt talkoohenkisyyteen vetoaminen sekä riittämättömät budjetit. Freelancereina meidän täytyy konseptoida pienemmän budjetin yhtyetoimintaa, kuten nyt tämä Lelukavereiden laulukerho -duo.

Kysythän myös tarjousta kiertueesta omaan päiväkotiisi tai kouluusi tai yksityisesityksen järjestämisestä Kapsäkissä.

Kurkkaa täältä makupalat esityksestä!

Kesto: 35 min

 

Lisätietoja & yhteydenotot: 

Musiikkiteatteri Kapsäkki – Anne Autio, anne.autio@kapsakki.fi / 0503120432