Maukan ja Väykän höntti päivä

Kuvassa kissa-asuinen Maukka halaamassa koira-asuista Väykkää. Vieressä punainen paketti.

Maukka ja Väykkä uudessa seikkailussa!

Maukan ja Väykän päivä muuttuu jännittäväksi, kun Väykkä yllättäen joutuu kohtaamaan ylitsepääsemättömän pelontunteen. Maukka virittyy tapansa mukaan heti ääriasentoon yrittäessään keksiä ratkaisua: Kärpäsestä tulee härkänen ja hyttysestä kissa pistoksissa.

Vain aito ystävällisyys ja toisen kuunteleminen antavat kaveruksille lopulta mahdollisuuden selvitä syntyneestä kiperästä tilanteesta. Timo Parvelan tarinan lämmin huumori ja Iiro Rantalan svengaava musiikki kuljettavat Maukan ja Väykän höntin päivän läpi riemulla ja rohkeudella.

Maukan ja Väykän höntti päivä on tämän työryhmän kolmas Maukka ja Väykkä-musiikkinäytelmä. Kirjailija Timo Parvelan erityistaito on kirjoittaa tarinoihin monia koskettavia ja humoristisia tasoja, jolloin esitykset puhuttelevat kaikenikäisiä katsojia. Iiro Rantalan sävellysten monipuolisuus tukee hyvin tarinoiden viehättävää rajattomuutta. Pitkä yhteinen Maukka ja Väykkä-matka näkyy ja tuntuu saumattomana yhteistyönä lavalla sekä esiintyjien ja yleisön välillä.

 

Käsikirjoitus: Timo Parvela

Sävellykset: Iiro Rantala

Puvustus: Riitta Röpelinen

Lavastus: työryhmä

Ohjaus: Paavo Kerosuo ja Lotta Kuusisto

Esiintyjät: Paavo Kerosuo ja Lotta Kuusisto

Tuotanto: Musiikkiteatteri Kapsäkki ja työryhmä

 

PRESSIKUVAT

Kuvat: Sanna Breilin