Maukan ja Väykän höntti päivä saa ensi-iltansa 26.11.!

Kuvassa Maukka ja Väykkä laulavat siivousharjaan ja soittavat mattopiiskaa ympyröitynä keltaista taustaa vasten. Sivussa teksti Maukan ja Väykän höntti päivä.

Rakastetut Maukka ja Väykkä uudessa seikkailussa! Timo Parvelan käsikirjoittama Maukan ja Väykän höntti päivä saa ensi-iltansa 26.11. klo 14 Kapsäkissä. Tarina vie katsojat tärkeiden teemojen, kuten aidon ystävyyden, toisen kuuntelemisen ja pelontunteesta selviämisen äärelle. Parvelan erityistaito on kirjoittaa tarinoihin monia koskettavia ja humoristisia tasoja, jolloin esitykset puhuttelevat kaikenikäisiä katsojia. Iiro Rantalan sävellysten monipuolisuus tukee hyvin tarinoiden viehättävää rajattomuutta.

Kyseessä on tämän työryhmän kolmas yhteinen Maukka ja Väykkä -musiikkinäytelmä. Yhteistyö työryhmän välillä alkoi vuonna 2009 musiikkinäytelmällä Maukka ja Väykkä, joka sai ensi-iltansa Kapsäkissä. Esitys kiersi ympäri Suomea ja vieraili myös Ruotsissa ja Englannissa. Toinen musiikkinäytelmä Maukan ja Väykän hyvä päivä sai ensi-iltansa vuonna 2014. Lisäksi Maukka ja Väykkä on nähty 10-osaisena minisarjana Pikku Kakkosessa vuonna 2012 ja vuonna 2018 YLE:llä toteutettiin Maukan ja Väykän joulukalenteri. Pitkä yhteinen Maukka ja Väykkä -matka näkyy ja tuntuu saumattomana yhteistyönä lavalla sekä esiintyjien ja yleisön välillä.

Tervetuloa katsomaan Maukan ja Väykän höntti päivä Musiikkiteatteri Kapsäkkiin!

 

Lue lisää ja osta liput täältä

Maukan ja Väykän Facebook-sivut

Timo Parvelan sivut