Mikaveli

4.10. klo 19

Osta liput

14,90 €

Mikaveli on helsinkiläinen rap-artisti, joka tunnetaan yhtenä suomalaisen nuorisomusiikin valovoimaisimpana tähtenä. Artistin nerokkaat ja syväluotaavat sanoitukset, sekä riehakkaat keikat ovat iskeneet fanien sydämeen ja nostaneet Mikavelin vahvaan nousukiitoon kohti suomalaisen rap-musiikin terävintä kärkeä.

Mikaveli aloitti rap uransa vuonna 2012 Immanuel-yhtyeessä, joka sai runsaasti näkyvyyttä myös valtakunnan medioissa. Artistin vuonna 2015 julkaistu esikoisalbumi sai erinomaisen vastaanoton. Singlelohkaisut ”Etsivä löytää”, ”Mitä Ikinä feat. Jippu” ja ”Ohikiitävää feat. Jarkko Ehnqvist” siivittivät esikoisalbumin näkyviin ja kuuluviin mm. Radio Suomipopilla Top-10 listalla.

Mikavelin takana toimii IMBOYS -brändi. Laadukkaan ja Suomessa arvostetun brändin maailmanvalloitus on alkanut ja brändin vaatteita on nähty myös maailmantähtien päällä

Tällä hetkellä artisti työstää uutta musiikkia Suomen parhaiden tuottajien ja biisinkirjoittajien kanssa. Uutta musiikkia on kuultavissa vielä tänä vuonna.

Kesto: n. 1 h
Kuva: Nana Simelius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *