Minä olin yö – Jacques Brelin ja barokin lauluja

27.10.2020 19:00

Ti 27.10.2020 klo 19

OSTA LIPUT TÄSTÄ!

Liput: 26€/22€

Risto Nordellin isännöimässä levynjulkaisukonsertissa Janne Marja-aho & Barokkiyhtye Cornucopia! 

Janne Marja-aho ja Barokkiyhtye Cornucopia esittävät rajun ja lumoavan yhdistelmän ranskalaista chansonia ja barokkia. Yhtye on sovittanut Jacques Brelin laulut barokkisoittimille, useimmiten ei ollenkaan barokkityyliin, ja barokin laulujen uusia tulkintoja leimaavat niiden yhteiset teemat chansonien kanssa: rakkaus ja sen menetys, kuolema ja seksi.

Valovoimainen esiintyjä Janne Marja-aho on tullut tunnetuksi tanssijana, laulajana ja näyttelijänä, viime aikoina niin Suomen Kansallisteatterissa, Sanna Kekäläisen tanssiteoksissa kuin Barokkiyhtye Cornucopian kanssa.

Ohjelman Minä olin yö – Jacques Brelin ja barokin lauluja ensiesitys oli Metropolian konserttisarjassa keväällä 2014, ja sitä on esitetty sen jälkeen useasti, mm. Tampereen teatterikesässä sekä Kajaanin Barokki soi- ja Kapsäkki Goes Pride -festivaaleilla. Levyn äänitykset tehtiin 2016-2018 ja julkaistiin helmikuussa 2020. Äänittävänä tuottajana toimi musiikin monitaituri Esko Grundström, joka vastaa myös levynjulkaisukonsertin äänitekniikasta.

“Cornucopia soi levyllä loisteliaan puhtaasti ja muhevasti. Säestys tukee ihanteellisesti Janne Marja-ahon teatraalisia laulutulkintoja.” **** HS/Samuli Tiikkaja 

Esiintyjät: Janne Marja-aho, laulu & Barokkiyhtye Cornucopia: Pekka Silén, nokkahuilu – Louna Hosia, viola da gamba – Jarmo Julkunen, teorbi – Marianna Henriksson, cembalo

Sovitukset: Barokkiyhtye Cornucopia

Äänitekniikka: Esko Grundström

Kesto: 1 h (ei väliaikaa)

Esityksessä anniskeluoikeudet Teatterisalin permannolla. Parvi ei kuulu anniskelualueeseen.