Murha kahdelle

Kuvassa hahmo, jolla on musta salapoliisin hattu, jossa otsikko Murha kahdelle ja kasvoissa erilaisia murhamysteeriaiheisia kuvituksia, kuten veritahroja, ase ja eristysnauha.
 

Vauhdikas musikaali Murha kahdelle (Murder for Two) yhdistää musiikkikomedian huimapäiseen murhamysteeriin. Tässä hulvattomassa esityksessä lavalla nähdään kaksi näyttelijää, joista toinen tutkii rikosta, toinen on kaikki 10 epäiltyä ja kaiken tämän lisäksi, molemmat soittavat pianoa!

Kun kuuluisa kirjailija Arthur Whitney ammutaan syntymäpäiväjuhlissaan, on maailman parhaiden etsivien ratkaistava tapaus. Ainoa ongelma on, että he kaikki ovat poissa kaupungista. Tässä kohtaa kuvaan astuu paikallispoliisi Marcus Moscowicz, joka haaveilee suuremmista saappaista. Todistaakseen omat kykynsä, Marcuksen on ratkaistava tapaus ennen varsinaisen etsivän saapumista. Kello käy ja epäilykset kasvavat, mutta keneen ne lopulta kohdistuvat?

Hauska ja palkittu Off-Broadway-musikaali Murha kahdelle (Murder for Two) sai ensi-iltansa 8.11.2023 Musiikkiteatteri Kapsäkin ja Linnateatterin yhteistuotantona. Musikaali on kiitetyn Anastasia-musikaalin (Tampereen teatteri) koreografi Chris Whittakerin debyyttiohjaus Suomessa.

Lavalla itsensä likoon laittavat monipuoliset ja taitavat näyttelijät Joel Mäkinen ja Juha Pulli. 


Käsikirjoitus: Kellen Blair ja Joe Kinosian

Musiikki: Joe Kinosian

Laulujen sanat: Kellen Blair

Suomennos: Hanna Kaila 

 

Ohjaaja: Chris Whittaker

Äänisuunnittelija: Max Marshall

Valosuunnittelija: Esa Näykki

Pukusuunnittelija: Riitta Röpelinen

Musiikin harjoituttaja: Jussi Vahvaselkä

 

Rooleissa: Joel Mäkinen ja Juha Pulli 

 

Tuotanto: Musiikkiteatteri Kapsäkki ja Linnateatteri

 
Kuva: Joona Aalto
 
 
Lisätiedot ja yhteydenotot:
Musiikkiteatteri Kapsäkki – Anu Hostikka, anu.hostikka@kapsakki.fi / 045 127 6594