Murha kahdelle

Kuvassa hahmo, jolla on musta salapoliisin hattu, jossa otsikko Murha kahdelle ja kasvoissa erilaisia murhamysteeriaiheisia kuvituksia, kuten veritahroja, ase ja eristysnauha.

05.11.2024 19:00 | 13.11.2024 19:00 | 14.11.2024 19:00 | 23.11.2024 14:00 | 27.11.2024 19:00 | 10.12.2024 19:00

OSTA LIPUT

 

Murha kahdelle

Taidokas sekoitus musiikkia, sekasortoa ja klassista murhamysteeriä!

Vauhdikas musikaali Murha kahdelle (Murder for Two) yhdistää musiikkikomedian huimapäiseen murhamysteeriin. Tässä hulvattomassa esityksessä lavalla nähdään kaksi näyttelijää, joista toinen tutkii rikosta, toinen on kaikki 10 epäiltyä ja kaiken tämän lisäksi, molemmat soittavat pianoa!

Kun kuuluisa kirjailija Arthur Whitney ammutaan syntymäpäiväjuhlissaan, on maailman parhaiden etsivien ratkaistava tapaus. Ainoa ongelma on, että he kaikki ovat poissa kaupungista. Tässä kohtaa kuvaan astuu paikallispoliisi Marcus Moscowicz, joka haaveilee suuremmista saappaista. Todistaakseen omat kykynsä, Marcuksen on ratkaistava tapaus ennen varsinaisen etsivän saapumista. Kello käy ja epäilykset kasvavat, mutta keneen ne lopulta kohdistuvat?

Hauska ja palkittu Off-Broadway-musikaali Murha kahdelle (Murder for Two) sai ensi-iltansa 8.11.2023 Musiikkiteatteri Kapsäkin ja Linnateatterin yhteistuotantona. Musikaalin on ohjannut kiitetyn Anastasia-musikaalin (Tampereen teatteri) koreografi Chris Whittaker ja esitys oli hänen debyyttiohjaus Suomessa.

Lavalla itsensä likoon laittavat monipuoliset ja taitavat näyttelijät Joel Mäkinen ja Juha Pulli. 

 

Käsikirjoitus: Kellen Blair ja Joe Kinosian

Musiikki: Joe Kinosian

Laulujen sanat: Kellen Blair

Suomennos: Hanna Kaila 

 

Ohjaaja: Chris Whittaker

Äänisuunnittelija: Max Marshall

Valosuunnittelija: Esa Näykki

Pukusuunnittelija: Riitta Röpelinen

Musiikin harjoituttaja: Jussi Vahvaselkä

 

Rooleissa: Joel Mäkinen ja Juha Pulli 

 

Tuotanto: Musiikkiteatteri Kapsäkki ja Linnateatteri

Kuva: Joona Aalto 

 

Liput: 44€ / 40€ / 28€

Ryhmäliput (väh. 10 henkeä): 39,60€

Show & Dinner -lippu: 88€

Kesto: n. 1h 30min (ei väliaikaa)

Parvipaikat pääset ostamaan, kun rullaat Lippu.fi verkkokaupan sivua alaspäin. 

 

Ryhmävaraukset ja lisätiedot osoitteesta liput@kapsakki.fi

 

Tee teatterielämyksestäsi astetta parempi ja osta Show & Dinner -lippu!

Show & Dinner -lippu sisältää teatterielämyksen lisäksi kolmen ruokalajin illallisen. Illallinen tarjoillaan ravintola Bistro K:ssa ennen esitystä tai esityksen jälkeen. 
 
Ti 5.11. kattaukset klo 17 ja klo 20:30
Ke 13.11. kattaukset klo 17 ja klo 20:30
To 14.11. kattaukset klo 17 ja klo 20:30
La 23.11. kattaus klo 15:30
Ke 27.11. kattaukset klo 17 ja klo 20:30
Ti 10.12. kattaukset klo 17 ja klo 20:30

 

Tee teatterielämyksestäsi astetta parempi varaamalla herkut Bistrosta!

 
Varaa pöytä ja tarjoilut laittamalla viestiä osoitteeseen bistrok@marcante.fi 
Varausta tehdessä, ilmoitathan samalla esityksen, illallisen ajankohdan (ennen vai jälkeen esityksen) sekä henkilömäärän. 
 
 

Kritiikkejä ja arvosteluita

“MURHA KAHDELLE -musikaalin viehätys perustuu pitkälti siihen, miten nämä kaksi hyvin erityyppistä näyttelijää onnistuvat saamaan yhteispelinsä toimimaan. Ja kyllähän he onnistuvat, suorastaan sekunnin sadasosan täsmällisyydellä. Esitys toimii aivan täydellisesti murhamysteerinä, vaikka se välillä tahtookin räjähtää vallan hullunkuriseksi. ⭐️⭐️⭐️⭐️”Lauri Meri / Helsingin Sanomat
 
“Esityksessä viehättää sekoitus intiimiä pienimuotoisuutta ja räiskähtelevää näyttävyyttä. Vauhtiin päästyään näyttelijät laajentavat esitystä lavalta katsomoon, ja tahti on niin hurja, että hetkittäin tuntuu, kuin mukana olisi kahden sijaan useampikin esiintyjä.”Selina Keränen / Apu
 

”Kaiken kaikkiaan Kapsäkin lavalla nähdään huimaa näyttelijäntyötä, jota siivittää Hanna Kailan oivaltavasti suomentama teksti. Murhamysteeri naurattaa ja pitää otteeseen loppuun asti ja loppuratkaisu kyllä yllättää. Mahtava teos!” – Annika Laine 

”Musiikkiteatteri Kapsäkin ja Turun Linnateatterin yhteistuotanto Murha kahdelle yhdistää musiikkia, murhamysteeriä ja mahtavan mukaansatempaavaa ja mallikelpoista näyttelijäntyötä. Joel Mäkinen hurmaa paikallispoliisi Marcus Moscowiczina, joka ryhtyy ratkaisemaan kuuluisan kirjailijan murhaa. Epäiltyjä on kymmeniä ja kaikissa näissä rooleissa katsojaa fyysisyydellään ällistyttää Juha Pulli. Molemmat suoriutuvat hengästyttävän hyvin omista tonteistaan teoksessa ja katsojana ei voi kuin nostaa hattua.” – Työviksen tyttö