Musiikkiteatterifestivaali: Kepeä elämäni (LOPPUUNMYYTY)

Kuvassa Kepeä elämäni juliste eli hupparimäinen henkilö kasvot kukkien ympäröimänä.

31.07.2022 15:00 | 21.08.2022 19:00

OSTA LIPUT

 
Huom! Esitys siirtynyt uuteen ajankohtaan 21.8. klo 19. Liput ostaneille tai varanneille on ilmoitettu asiasta erikseen. 
 
Kepeä elämäni
 
LOPPUUNMYYTY
 
Liput: 28 € / 24 €
Kesto: n. 1h (ei väliaikaa)
 

KEPEÄ ELÄMÄNI on omakohtainen, runollinen, laulullinen, vastaansanomaton ja pohjattoman leikkisä monologi siitä, miten sen kertojan transtausta on kääntynyt voimavaraksi ja onnellisuuden lähteeksi. Miiko Toiviainen valittiin Vuoden nuoreksi lausujaksi Kajaanin Runoviikolla vuonna 2018. Voiton myötä Toiviaiselta tilattiin esitys vuoden 2019 Runoviikolle. Kajaanin ensi-iltansa lisäksi Kepeä elämäni -monologi on hurmannut yleisönsä mm. Q-teatterissa, Teatteri Takomossa, Hämeenlinnan Kaupunginteatterissa, Lahden Teatteri Vanhassa Jukossa ja Lainsuojattomat-teatterifestivaaleilla. Esitys jatkaa vierailujaan näyttämöillä ja teatterifestivaaleilla ympäri Suomen. Helmikuussa 2020 Kepeä elämäni nimettiin Valtakunnallisen Monologikilpailun voittajaksi. Maaliskuussa 2020 Miiko Toiviainen sai monologista Vuoden teatterinäyttelijä -palkinnon.

”Kepeä elämäni on esitys, joka kaikkien pitäisi nähdä.” – Turun Sanomat 2019

Miiko Toiviainen valmistui Teatterikorkeakoulusta 2018 ja on sittemmin työskennellyt muun muassa Helsingin Kaupunginteatterissa, Teatteri Takomossa, Teatteri Vanhassa Jukossa, NAMT-musikaalifestivaaleilla New Yorkissa, sekä improvisaatioteatteri Stella Polariksessa. Miiko on myös suorittanut musiikkiteatterin maisteritutkinnon Mountview Academy of Theatre Arts -korkeakoulussa Lontoossa.

 

Käsikirjoitus: Miiko Toiviainen / Riikka Oksanen / Aino Pennanen

Ohjaaja: Riikka Oksanen

Dramaturgi: Aino Pennanen

Sävellys ja äänisuunnittelu: Eeva Kontu

Visuaalinen suunnittelu: Sofia Palillo

Musiikin tuotanto: Mikko Renfors

 

Näyttämöllä: Miiko Toiviainen

Kiertueteknikko: Titus Torniainen

Kuva: Kajo Rauni

 

Tutustu ohjelmistoomme