Musiikkiteatterifestivaali: Kerrosten välissä

Kuvassa keskellä hissi, jossa Kerrosten välissä -esityksen esiintyjät. Sivuilla mustaa ja Musiikkiteatterifestivaalin värikäs logo.

27.07.2023 19:00

OSTA LIPUT

 

Musiikkiteatterifestivaali: Kerrosten välissä

Kerrosten välissä on musiikkiteatteriesitys kolmenkympin kriisistä. Esitys kertoo katsojilleen tarinoita kolmen nuoren aikuisen elämästä.
 
Ulriikka (Taru Still) on tuore äiti, joka koittaa selviytyä esikoisensa syntymän herättämässä tunteiden ristiaallokossa. Tilannetta ei helpota muskarissa pyörivät äitylit ja isylit, jotka tuntuvat osaavan vanhemmuudessaan kaiken täydellisesti.
 
Saara (Sini Koivuniemi) on ainakin yhtätoista kieltä puhuva ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä omaava uraohjus. Hän hoitaa kaikki työpöydälleen tipahtelevat tehtävänannot mukisematta, mutta katoaa myös toisinaan työpaikkansa arkistokomeroon huutamaan.
 
Niko (Pyry Smolander) on kotonaan viihtyvä tosi-tv-fani, joka viettää kaiken vapaa-aikansa bestiksensä Katjan kanssa. Yllättävä elämänmuutos alkaa kuitenkin viedä enenevässä määrin Katjan aikaa, eikä Niko tiedä miten elämänsä ammottavaan tyhjiöön tulisi suhtautua.
 
Tarinan keskiössä olevia henkilöitä yhdistää lopulta yhteinen hissimatka. Pakotettu pysähdys päästää sisäiset demonit valloilleen, jolloin ainoaksi vaihtoehdoksi jää itsensä kohtaaminen.
Kerrosten välissä käsittelee vastuullisuuteen ja aikuisuuteen kasvamisen kriisejä kolmesta eri näkökulmasta. Teos leikittelee fantasian ja realismin rajamaastossa, ja tarjoaa katsojilleen Musiikkiteatteri NYT -ryhmän omaleimaista musiikkia sekä hersyvää tragikoomista huumoria!
 
Kerrosten välissä sai ensi-iltansa Lahden kaupunginteatterin Eero-näyttämöllä 15.2.2023.
 
Käsikirjoitus: työryhmä
Sävellys ja sanoitus: Musiikkiteatteri NYT
 
Ohjaus ja koreografia: Kaisa Leppänen
Rooleissa: Anni Kajos, Sini Koivuniemi,
Väinö Riihimäki, Pyry Smolander & Taru Still
 
Bändi:
Ville Myllykoski (kapellimestari & kosketinsoittimet),
Maria Lamminen (basso) & Aleksi Ylimäki (rummut)
 
Äänisuunnittelu: Tony Sikström
Lavastus ja puvustus: Riku Suvitie
Ohjaajan assistentti:Tiina Romppainen
 
Tuotanto: Panu Kangas/Musiikkiteatteri NYT
 
Kuva: Petri Knuuttila
 

Liput: 32€/28€

Kesto: n. 1h 30 min (ei väliaikaa)

Parvipaikat pääset ostamaan, kun rullaat Lippu.fi verkkokaupan sivua alaspäin. 

 

Musiikkiteatterifestivaalin sivut