Musiikkiteatterifestivaali: Rikkomaton

Kuvassa teksti Rikkomaton violetilla taustalla.

04.08.2024 13:00

OSTA LIPUT

 

Musiikkiteatterifestivaali: Rikkomaton

 

Rikkomaton on uusi, kotimainen musikaali, joka kertoo kahden 16-vuotiaan pojan rakkaustarinan herätyskristillisen seurakuntayhteisön keskellä. Teos pohtii, miten olla uskollinen itselleen samalla kun kokee ulkopuolisuutta ja yhteisön aiheuttamia paineita. Tarina pohjautuu säveltäjä Jussi Lukácsin omiin kokemuksiin ja ammentaa inspiraatiota lukuisista vastaavista tositarinoista draaman, komedian ja musiikin keinoin.

Teosta on työstetty muun muassa workshoppaamalla vuodesta 2019 lähtien ja se on ollut osana vuoden 2023 Musiikkiteatterifestivaalin workshop-ohjelmistoa. Musikaalin ensimmäinen kokonainen “black-box” -versio esitettiin TTT-klubilla keväällä 2024 yhteistyössä TAMKin musiikkitetterilinjan kanssa, jonka pohjalta teoksen työstäminen jatkuu. 

Rikkomattoman tekijätiimi tuo suurta mielenkiintoa herättäneen musikaalinsa vuoden 2024 Musiikkiteatterifestivaaleille dramatisoidun konsertin muodossa. 

Musikaalin taiteelliseen työryhmään kuuluvat säveltäjä Jussi Lukács, käsikirjoittaja ja sanoittaja Anna-Maija Ihander sekä sovittaja ja kapellimestari Aleksi Laukkonen.

 

Liput: 35,60€

Kesto: 2h (sis. väliajan)

Ikäsuositus: 13+

Parvipaikat pääset ostamaan, kun rullaat Lippu.fi verkkokaupan sivua alaspäin. 

 

Musiikkiteatterifestivaalin sivut