Muumiperheen lauluretki

la 9.11. klo 13 ja 15

Liput: 14 € /20 €
Perheliput: 65 €

Soili Perkiön säveltämät ja Hannele Huovin sanoittamat Muumilaulut valloittavat kuulijoita eri puolella Suomea. Muumiperheen lauluretki
– levy ilmestyi talvella 2014 ja siitä tuli nopeasti myyntimenestys. Se valittiin heti Vuoden lastenlevyksi ja 2015 levy sai EMMA – palkinnon lastenlevy – kategoriassa. Muumipeikko, Muumimamma, Muumipappa, Nuuskamuikkunen, Pikku – Myy ynnä muut Muumilaakson hahmot seikkailevat Tove Janssonin tutussa hengessä.

Hyppää matkaan lauluretkelle Muumilaaksoon!

“Muumilevy on silkkaa laatua” -Mari Koppinen, HS

Esiintyjät:

Eija Ahvo, Markus Bäckman ja Soili Perkiö

EIJA AHVO, näyttelijä, laulaja, ohjaaja on tehnyt pitkän uran lasten kulttuurin edistäjänä Suomessa. Hän on ollut Suomen Unicefin Hyvän tahdon lähettiläs vuodesta 1986 lähtien ja hän sai Pro Finlandia mitalin vuonna 2018.

MARKUS BÄCKMAN on pitkän linjan laulaja ja äänityöläinen. Päätyönään hän dubbaa piirroselokuvia, tekee laulukeikkaa ja lukee äänikirjoja.

SOILI PERKIÖ, musiikkikasvatuksen lehtori Sibelius-Akatemiassa, lasten musiikin säveltäjä ja esittäjä, oppikirjailija.Soili Perkiö sai 2009 Lastenkulttuurin valtionpalkinon uraauurtavasta ja innostavasta työstä lapsiperheiden loru-, laulu- ja leikkiperinteen uudistamisessa ja vaalimisessa sekä kirjallisuus- ja musiikkikasvatuksen kehittämisestä aiempaa lapsilähtöisempään suuntaan.

Suositusikä: 2-6 vuotiaille | Kesto: n. 45 min |