Mysteeri Maatilalla

ESITYS SIIRRETÄÄN MYÖHEMMIN ILMOITETTAVAAN AJANKOHTAAN su 25.10. klo 13 & 15 ESITYKSET PERUTTU

OSTA LIPUT TÄSTÄ!

Liput: 14€/20€  Perheliput: 65€

 
Nyt on maailmankirjat sekaisin! Piippolan tilalla tapahtuu nimittäin kummia…. 
 
Farmia vakaalla, mutta rakastavalla otteella hallinnoiva Vaari katoaa samana aamuna, kun pihan yksinoikeutettu tähti, Rokkikana Moilanen huomaa uskollisen saksofoninsa hävinneen! Onneksi maatilamajoituksessa oleskeleva, maailman likinäköisin ja silmälasinsa alati hukkaava salapoliisi P. Salminen tarttuu toimeen ja lupaa ratkaista mysteerin alta aikayksikön! 
 
Kun soppaan sekaan sotketaan itserakas Riikinkukko Riekkinen, räppäävä Possu Nieminen, muistinsa vanhuuttaan menettänyt Leevi-Lammas, reggaeta laulava Mansikki-Lehmä ja joukko muita, toinen toistaan erikoisempia puhuvia eläimiä sekä muutama ihminen, on luvassa sekä lasten että aikuisten suupielet ylöspäin kääntävä, ikimuistoinen hurvittelu!
 
TV:n lastenohjelmista tutut lastensuosikit Jaakko Loukkola ja Isa-Eerika Lehto tähdittävät visuaalista ilotulitusta tarjoavaa esitystä, jossa yleisöllä – erityisesti lapsilla on tärkeä rooli lopputuloksen kannalta! Esityksessä kuullaan paljon uutta lastenmusiikkia, johon lapset pääsevät osallistumaan livetilanteessa. Tarpeen mukaan myös loikitaan, pyöritään ja taputetaan! 
 
Jokainen esitys on vauhdikas, nauruhermoja kutkuttava, mutta erilainen…
 
Esiintyjät: Jaakko Loukkola, Isa-Eerika Lehto
Konsepti ja käsikirjoitus: Jaakko Loukkola
Musiikin sovitus ja toteutus: Kari Mäkiranta
Lavastus: Marko Korkeaniemi
Puvustus: Piritta Kämi-Conway
Tekninen suunnittelu: Antti Nieminen
Graafinen suunnittelu: Kalle Tulander
Tuotanto: Pasi Salminen / IdeaTeatteri Osuuskunta

Kesto: n. 1 h