Neiti Niemisen täydellinen koti

Ensi-ilta la 8.2. klo 19.  |  su 9.2. klo 15  |  pe 14.2. klo 19  |  la 15.2. klo 19

Liput: 26 € / 22 €

OSTA LIPUT TÄSTÄ!

 

Uutta absurdia musiikkiteatteria!

On ihana 1950-luvun vintage-sisustus ja vastaleivottu pulla tuoksuu. Neiti Nieminen järjestelee juhlia ja kaiken on oltava tip top. Vieraslistalla on kuuluisuuksia aina Amerikasta asti, myös Marilyn Monroe on kutsuttu. Mutta kaikki keskeytyy, kun vieraat saapuvat etuajassa tärkättyjen liinojen ja kiillotettujen kuparipannujen keskelle. Jotkut tulevat kutsuttuina, osa ilman kutsua. Ja Neiti Nieminen tempautuu valssin ja valtataistelun pyörteisiin. 

Kahden naisen musiikkinäytelmä kertoo yksinäisyydestä ja kontrollista sen eri muodoissa sekä rakkaudesta ja mielikuvituksen voimasta. Teemoja tehdään näkyviksi Neiti Niemisen kautta ja niitä prosessoidaan raikkaasti teokseen sävelletyissä ja sanoitetuissa lauluissa.

Teos sopii niille, joiden koti on täydellinen, epätäydellinen, siisti, sotkuinen, tyhjä tai täynnä täydellisen keskeneräisiä ihmisiä. Se sopii myös heille, jotka kaipaavat omaa kotia ja tilaa elämässä. Neiti Niemisen täydellinen koti kutsuu kaikki uudesta musiikkiteatterista kiinnostuneet viihtymään.

 

Ohjaus: Markku Arokanto
Käsikirjoitus: Marjaana Kuusniemi-Korhonen
Sävellys: Antti Jaakola ja Janne Palosuo ja työryhmä
Äänisuunnittelu: Antti Jaakola ja työryhmä
Visuaalinen suunnittelu: Markku Arokanto ja Kaisu Kurki
Näyttelijät: Kaisu Kurki ja Marjaana Kuusniemi-Korhonen
Tuottaja: Kaisa Pikkarainen  

Esitystä ei suositella  lapsille. 

Kesto: n. 1 h 15 min (ei väliaikaa) 

 

Kuva: Markku Arokanto