PERUTTU/NoitaNaisia

la 5.9. klo 19

Voit hakea rahanpalautusta tästä linkistä https://web.lippu.fi/palautus 15.9.2020 mennessä.

Mikäli haluatte vaihtaa Lippupisteeltä ostetut, perutun esityksen liput lahjakorttiin, voitte laittaa siitä viestin Lippupisteelle osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi tai soittaa numeroon 0600 900 900 (2 e/alk.min+mpm/pvm). Viestistä tulee käydä ilmi postiosoite sekä palautettavien lippujen lippunumerot tai muu yksilöivä tieto, esim. tilausnumero. Lippupisteen asiakaspalvelussa mitätöidään asiakkaan liput ja lähetetään asiakkaalle postitse Musiikkiteatteri Kapsäkin lahjakortti, jonka arvo on lipun hinta ilman palvelupalkkioita. Lippu.fi maksaa postituskulut. Myyntipisteet eivät tee hyvityksiä lahjakortille.

_____________________

NoitaNaisia on räväkkä, hauska ja koskettava kahden naisen musikaaliooppera. Musiikki on tarttuvaa ja puhuttelevaa. Tarina kuljettaa katsojan tuokiokuvien kautta rohkeasti ja humoristisesti erilaisiin naisen elämään liittyviin teemoihin. Kahden naisen, Annan ja Gretan, nykyelämän rinnalla kulkee myytti noitanaisista, joilla on yhdeksän elämää. Luvassa on elämys hienon musikaalin ja nasevan dialogin parissa.

Sukella kanssamme NoitaNaisten maailmaan!

Esiintyjät: Emilia Vesalainen-Pellas, sopraano – Anne Korpelainen, altto – Esa Ylönen, piano – Wiljami Salminen, kitara – Annu Laine, saksofoni/klarinetti

Kesto: 1 h 45 min (sis.väliajan)

Liput: 28€/24€ 

Teoksen ikärajasuositus on 12 vuotta.

Esityksessä anniskeluoikeudet Teatterisalin permannolla. Parvi ei kuulu anniskelualueeseen.

Kuva: Ville Paul Paasimaa