Olemme mukana Taidetestaajissa lukuvuonna 2023-2024

Kuvassa keltainen tausta ja pinkillä taidetestaajien logot. Alareunassa rahoittajien logot ja oikealla hahmo, joka pitelee oksaa.

Musiikkiteatteri Kapsäkki on valittu Taidetestaajien vierailukohteeksi lukuvuonna 2023-2024 esityksellä ”Et sä kumminkaa mitään tajuu”. Esitys on musiikillista dokumenttiteatteria ja se saa ensi-iltansa Kapsäkissä syksyllä 2023. “Et sä kumminkaa mitään tajuu” pyrkii jäsentämään ja ymmärtämään nuorten motiiveja sekä löytämään yhteyttä nuorten ja aikuisten välille.

Taidetestaajat on Suomen suurin kulttuurikasvatusohjelma, joka tarjoaa kaikille Suomen kahdeksasluokkalaisille ja heidän opettajilleen 1-2 vierailua lukukaudessa korkealaatuisen taiteen pariin. Tavoitteena on tarjota elämys, joka voi olla kimmoke elinikäiseen kulttuurin harrastamiseen. Vierailukohteiksi on valittu 84 elämystä eri puolilta Suomea, jotka edustavat eri taiteenlajeja.

”Meillä oli ilo olla mukana Taidetestaajissa myös syksyllä 2022 ja kokemukset salin täyttävien nuorten kanssa olivat pelkästään positiiviset. Aivan mahtavaa, että saamme tulevana kautena myös tarjota etkoja, elämyksiä ja jatkoja!” –  toteaa tyytyväinen toiminnanjohtaja Stiina Laakso.

 

Lue lisää ”Et sä kumminkaa mitään tajuu” -esityksestä täältä

Lue lisää Taidetestaajista täältä