Peruttu: Philomela – Puhun puille

la 26.9.2020 klo 18

Voit hakea rahanpalautusta tästä linkistä 15.10.2020 mennessä.

Esitys peruttu sairastumisen vuoksi.

Mikäli haluatte vaihtaa Lippupisteeltä ostetut, perutun esityksen liput lahjakorttiin, voitte laittaa siitä viestin Lippupisteelle osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi tai soittaa numeroon 0600 900 900 (2 e/alk.min+mpm/pvm). Viestistä tulee käydä ilmi postiosoite sekä palautettavien lippujen lippunumerot tai muu yksilöivä tieto, esim. tilausnumero. Lippupisteen asiakaspalvelussa mitätöidään asiakkaan liput ja lähetetään asiakkaalle postitse Musiikkiteatteri Kapsäkin lahjakortti, jonka arvo on lipun hinta ilman palvelupalkkioita. Lippu.fi maksaa postituskulut. Myyntipisteet eivät tee hyvityksiä lahjakortille.

Philomelan laulajat hakivat kevään 2020 poikkeusoloissa hyvinvointia ja voimaa luonnosta. Samalla syntyi videokuoroteos, johon laulajat taltioivat hetkiä arjestaan poikkeustilan aikana. Teoksen musiikiksi valikoitui Hanni Autereen herkkä sävellys Puhun puille, jonka keskeisenä viestinä on luonnon rooli huolien kuuntelijana. Puhun puille -konsertissa Philomela sukeltaa syvemmälle Suomen monimuotoiseen luontoon, josta kumpuavat laulut ja tarinat maalaavat vahvoja kuvia suomalaisesta luontosuhteesta. Samalla, kun luonnon monimuotoisuus luo vankan pohjan suomalaiselle kansanperinteelle ja musiikille, on se myös elinehto ihmiskunnan hyvinvoinnille ja tulevaisuudelle. Helsingissä toimiva Philomela vietti viime vuonna 35-vuotisjuhlavuottaan. Kuoro on keskittynyt suomalaiseen ja pohjoismaiseen, usein kansanperinteestä kumpuavaan musiikkiin. Philomela rikkoo käsitykset perinteisestä kuorolaulusta ja haluaa aina yllättää yleisönsä jollain erityisellä tavalla. Kuoroa on sen alusta asti luotsannut musiikkineuvos Marjukka Riihimäki.

Philomela haluaa tukea Luonnontieteellisen keskusmuseon, Luomuksen, tärkeää työtä ja lahjoittaa siksi osan konsertin lipputuloista Helsingin yliopiston Luonnon monimuotoisuuden rahastoon.

Kesto: 1 h 10 min (ei väliaikaa)

Esityksessä anniskeluoikeudet Teatterisalin permannolla. Parvi ei kuulu anniskelualueeseen.