Poikkeuksellisesti julkaistu nimimerkillä

La 11.5. klo 21

​Liput 8 €

Miten päivän polttaviin ajankohtaisiin aiheisiin liittyvät yleisönosastokirjoitukset taipuvat tämän päivän runonlauluksi? Ja mitä onkaan runonlaulanta vuonna 2018!

Kauniimmillaan ja kauheimmillaan yleisöonsastokirjoitukset ovat runoutta, jotka muistuttavat vanhoja kansansatuja, loitsuja, loruja ja riimejä. Kesän 2018 aikana ryhmän jäsenet keräsivät kansalaisten yleisönosastokirjoituksia ympäri Suomen ja loihtivat ne musiikiksi. Runonkeruumatka toteutuu ajanmukaisesti laajasti ja nopeasti lehtien ja sosiaalisen median avulla.​

Laulu, elektroakustinen kantele ja live-äänisuunnittelu muodostavat yhteisen soinnin, joka herättää tunnepitoiset mielipidekirjoitukset eloon. Musiikissa on tarinan-kerronnan tapaan tilaa vapaalle improvisaatiolle ja vaikutteille runonlaulannan traditiosta… ja tietenkin huumorille.

Ryhmän muodostavat näyttelijä-laulaja Talvikki Eerola, kanteleensoittaja-muusikko Senni Eskelinen ja äänisuunnittelija-muusikko Antero Kemppi. Kolmikko on tehnyt aiemmin yhteistyötä teatteriproduktioiden muodossa, mutta tämä show on kolmikon aivan uudenlainen kokeilu ja elämysmatka nykypäivän kokeelliseen runonlaulantaan!

Kuva: Samuli Pekkarinen