Riskiryhmä: Kriisikomedia

17.02.2021 19:00 | 18.02.2021 19:00 | 23.04.2021 19:00 | 28.04.2021 19:00

OSTA LIPUT

Liput: 20€
Kesto: n. 1 h 30 min ( sis.väliajan)
Ahdistaako ilmastonmuutos? Valtaako mielesi joko covid-19 tai korona? Kehtaako, saati saako, enää lentää etelään lomalle? Onko rahat loppu ja asuntolaina liian suuri? Kumppanin hengitys haisee? Lapsella on uhma? Leipä on loppu ja maitokin kaatui pöydälle? Ahdistaako? Oletko ihminen?
Jos vastasit edes yhteen kysymykseen kyllä, on Kriisikomedia juuri sinua varten!
Improvisaatioteatteri Riskiryhmän Kriisikomedia on hillittömän hauska improvisoitu esitys, jonka keskiössä ovat niin pienet kuin suuretkin kriisit. Naurun on sanottu olevan parasta terapiaa, ja sitä tässä esityksessä riittää! Illan aikana käsiteltävä kriisi valitaan yhdessä yleisön kanssa, joten jokainen Kriisikomedia muotoutuu paikalla olevan yleisön ideoiden pohjalta. Varmaa kuitenkin on, että jokainen ilta on ainutlaatuinen – ja mielettömän hauska!
Alan huipuista koostuvan Riskiryhmän juuret ovat Teatterikorkeakoulussa, jossa kaveriporukasta kasvoi kunnianhimoinen, nykyisin 14 ammattinäyttelijästä ja kahdesta ammattimuusikosta koostuva improvisaatioryhmä. Riskiryhmän muodostavat tv:stä, elokuvista ja teattereiden lavoilta tutut Mikko Virtanen, Tommi Rantamäki, Elina Aalto, Kaisa Leppänen, Elina Keinonen, Henrik Hammarberg, Jaakko Ohtonen, Eero Ojala, Sauli Suonpää, Jyri Ojansivu, Ushma Karnani, Karoliina Niskanen, Tuomas Hautala ja Ville Myllykoski.
Riskiryhmäläisiä yhdistää rakkaus improvisaatioon ja yhdessä uuden luomiseen, hetkessä elämiseen ja rajojen hakemiseen. Ryhmä onkin luonut monia omia esityskonsepteja, jotka painottuvat koko illan improvisoituihin näytelmiin.
Riskiryhmä on yksi Suomen harvoja pitkään improvisaatioon keskittyviä ryhmiä.
Vaihtuvat esiintyjät: Jyri Ojansivu, Kaisa Leppänen, Elina Keinonen, Mikko Virtanen, Eero Ojala, Sauli Suonpää ja Elina Aalto Vaihtuvat muusikot: Ville Myllykoski ja Tuomas Hautala
Kuva: Rosanna Kemppi