Ruuskanen Railio Klubi: Hanhiniemi – Rauhala – MAD

10.10. Klo 19

Osta liput

28€ / 24€

Pauli Hanhiniemen ja Ville Rauhalan ”Melko Akustinen Duo” soittaa poimintoja Hanhiniemen lauluista Kolmannen naisen, Perunateatterin ja Hehkumonkin ohjelmistoista. Akustisen kitaran ja kontrabasson yhteistyö kruunataan tällä kertaa Ruuskasen pianismilla ja Railion taidokkaalla viulunsoitolla.
Nyt on harvinainen mahdollisuus kuulla LIVEnä tämän kvartetin upea youtubehitti ”Joki”, kun Hanhiniemi, Rauhala, Ruuskanen ja Railio nousevat yhdessä lavalle!

Ruuskanen Railio Klubi
Syyskaudelle 2019 Ruuskanen Railio Klubille saadaan vierailemaan supertähdet! Hanhiniemi – Rauhala MAD haastaa Ruuskanen Railio Duon yhteismusisointiin Aleksis Kiven päivänä to 10.10. ja charmööri Waltteri Torikka nousee lavalle yllättävällä ohjelmistollaan pe 18.10. Klubikonserttiliput kannattaa hankkia ajoissa, sillä näissä lokakuun illoissa on erityistä taikaa!
Maija Ruuskanen ja Veera Railio ovat voimaduo, pianisti ja laulaja-viulisti, jotka pyörittävät kahdeksatta vuotta suosittua Ruuskanen Railio Klubiaan Kapsäkissä!
FB Ruuskanen Railio Klubi
FB Ruuskanen Railio Duo

Kesto: n. 1 h 45 min (sis. väliajan)

Kuva: Veikko Pyykkö

 

Esityksessä anniskeluoikeudet Teatterisalin permannolla. Parvi ei kuulu anniskelualueeseen.

5 thoughts on “Ruuskanen Railio Klubi: Hanhiniemi – Rauhala – MAD

 1. Ritva Pyykkönen says:

  Hyvä Kapsäkin väki,
  Joltakin lippuja myyvältä sivulta sain tiedon, että Antti Railio esiintyisi klubillanne sekä 10.10. että 18.10. ohjelmistossa mainittujen esiintyjien kanssa.

  • moona.paarto@kapsakki.fi says:

   Hei Ritva!
   Meidän lippujamme myy ainoastaan kumppanimme lippu.fi. Heidän tiedoissaan ei ole mainintaa Antti Railiosta, eikä myöskään nettisivuillamme. Näillä klubeilla vierailijoita säestävät Maija Ruuskanen ja Veera Railio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *