Ruuskanen Railio Klubi: Maria Lund VAIN LIVE STRIIMIKEIKKA

21.05.2021 19:00

Osta liput

Liput: 9,90€ / kannatuslippu 25 €

Kesto: ilmoitetaan myöhemmin

Keväällä 2021 Ruuskanen Railio Klubille saadaan jälleen upeita artistivieraita. Tule kokemaan lämminhenkinen klubitunnelma Kapsäkkiin, sillä elävää musiikkia ei voita mikään! Näillä klubeilla näet suosikkiartistisi ihan uusin silmin.

Maria Lund on virtuoottinen laulaja sekä esiintyjä. Hänen suvereeni muusikkoutensa pääsee Ruuskasen ja Railion käsittelyssä vähintään Nessun Dormasta Highway to Helliin. Maija ja Veera aikovat houkutella Mariasta esille väläyksiä myös hänen terävästä huumorintajustaan – luvassa on erityinen ilta – kuudella kielellä! Tarkoitus on mennä Merikannon läpi sinne mistä Mustalaisleiri muuttaa taivaaseen. The winner takes it all!
Lavalla:
Maria Lund – laulu
Maija Ruuskanen – piano, laulu
Veera Railio – viulu, laulu
Ruuskanen Railio Klubi on Maija Ruuskasen ja Veera Railion klubikonserttisarja, jolla kuullaan mielenkiintoisia, sielukkaita artisteja pienimuotoisella akustisella kokoonpanolla. Ruuskasen ja Railion kanssa lavalle ovat nousseet jo monet suomalaiset lauluntekijät ja artistit Pauli Hanhiniemestä Laura Voutilaiseen. Maija ja Veera ovat voimaduo, jotka juhlivat koko vuoden 2021, kun suosittu Ruuskanen Railio Klubi täyttää 10 vuotta!