Ruuskanen Railio Klubi: Waltteri Torikka

18.10. Klo 19

Osta liput

32€ / 28€

Baritoni Waltteri Torikka on suomalainen ooppera- ja konserttilaulaja, kevään 2015 Tähdet Tähdet -televisio-ohjelman voittaja ja vuoden 2014 Nuori Muusikko (Pro Musica Säätiö). Torikka on muun muassa voittanut Lappeenrannan laulukilpailun vuonna 2010 ja hänen levytyksensä Sydän (2015) ja Rakkaus (2016) ovat rikkoneet platina- ja kultalevyrajat Suomessa.

Vuonna 2018 Torikka esiintyi loppuunmyydyllä Hartwall Areenalla yhdessä Jarkko Aholan kanssa ja toimi kesällä 2018 myös ensimmäisten Hämeenkyrön Festiwaalien sekä Sillanpää Oopperan taiteellisena johtajana. Vuonna 2019 häntä kuullaan niin Ilmajoen musiikkijuhlilla Mannerheim-oopperan nimiroolissa kuin Hartwall Areenalla konsertoimassa. Kapsäkin keikalla on mahdollista nähdä tämä suurten lavojen sankari intiimissä ja tunnelmallisessa klubikonsertissa.

Ruuskanen Railio Klubi
Syyskaudelle 2019 Ruuskanen Railio Klubille saadaan vierailemaan supertähdet! Hanhiniemi – Rauhala MAD haastaa Ruuskanen Railio Duon yhteismusisointiin Aleksis Kiven päivänä to 10.10. ja charmööri Waltteri Torikka nousee lavalle yllättävällä ohjelmistollaan pe 18.10. Klubikonserttiliput kannattaa hankkia ajoissa, sillä näissä lokakuun illoissa on erityistä taikaa!
Maija Ruuskanen ja Veera Railio ovat voimaduo, pianisti ja laulaja-viulisti, jotka pyörittävät kahdeksatta vuotta suosittua Ruuskanen Railio Klubiaan Kapsäkissä!
FB Ruuskanen Railio Klubi
FB Ruuskanen Railio Duo

Kesto: n. 1 h 45 min (sis. väliajan)

 

Esityksessä anniskeluoikeudet Teatterisalin permannolla. Parvi ei kuulu anniskelualueeseen.