Sinfoninen Viinijooga

25.11. Klo 20

Osta liput 

25,00 €

Helsinki Sinfonietta Promener -juhlaviikko tuo pimeneviin iltoihin aisteja hivelevän sinfonisen viinijoogan. Vastoin kaikkia odotuksia, sekä ihmisten mielleyhtymää klassisen musiikin vakavuutta kohtaan, haluamme kävijöidemme saapuvan paikalle pilke silmäkulmassa. Tämän vuoksi Helsinki Sinfonietta on lanseerannut sinfonisen viinijoogan, joka on miellyttävä ja erilainen aistikokemus keholle ja mielelle.

Viinijooga kestää noin tunnin, jonka aikana aisteja avataan elävän musiikin, makujen, sekä valojen kautta. Ammattitaitoisen joogaohjaajan opastuksessa tehdään kaikille sopivia liikkeitä ja hengitysharjoituksia, sekä nautitaan sinfonisesta äänen värähtelystä ja hyvästä viinistä.

Mukaan tarvitset vain rennot vaatteet, joissa sinun on helppo liikkua. Joogamatot löytyvät salista.

Pääsylipun hinta on 25€ – tämän lisäksi jokainen osallistuja voi ostaa ja valita ravintola Bistro K:n valikoimasta mieleisensä viinin tai alkoholittoman vaihtoehdon! Tee arjestasi juhlaa ja käynnistä viikkosi ottaen aikaa itsellesi. Hankithan kuitenkin lippusi pian, sillä tähän ainutlaatuiseen sinfoniseen viinijoogaan mahtuu vain 50 joogaajaa.

*****
Joogaohjaaja Naomi Meyro:

Naomi Meyro on 27-vuotias suomalainen, puoliksi intialainen joogaharjoittaja ja ammattiohjaaja. Hän on klassisen, traditionaalisen joogan oppinut, mutta siihen luovan ja kokeellisen kehotietoisuuden puolen yhdistämiseen pyrkinyt ohjaaja. Naomi on suorittanut kaksi joogaopettajakoulutusta; Klassinen Hatha jooga, Vinyasa & Ashtanga.

Naomi on opettanut joogaa mm. Japanissa, Intiassa, Luxemburgissa, Saksassa, Italiassa ja Suomessa. Naomin lähestymistapa on rauhallinen mutta rento ja joustava; hän muokkaa tunteja aina sopivaksi paikalle saapuneen ryhmän mukaan.

Naomin Facebook-sivuihin pääsee tutustumaan täältä: https://www.facebook.com/ynaomiyoga/

*****
Sinfoninen viinijooga on osa Helsinki Sinfonietta Promener 10-vuotisjuhlaviikkoa, joka toteutetaan urbaanissa kaupunkiympäristössä Helsingissä 25.-30.11.2019. Tutustu Helsinki Sinfonietta Promener -juhlaviikon muihin konsertteihin täältä: www.helsinkisinfonietta.fi

Toteutamme sinfonista viinijoogaa myös tilauksesta yritysten asiakastilaisuuksiin, työntekijöiden virkistyspäiviin tai vaikkapa pikkujouluihin. Mikäli haluatte tilata orkesterimme tilaisuuteenne, voitte olla yhteydessä Helsinki Sinfoniettan tuottajaan: Essi Hoppari, essi.hoppari@helsinkisinfonietta.com