Suuri Angsti-ilta -keskustelutilaisuus nuorista tulossa maaliskuussa

Kuvassa vasemmalla ja vasemmalla pinkki teksti: Suuri Angsti-ilta. Oikealla graafinen keskisormi, jonka ympärillä lukee kiertävä teksti: "Et sä kumminkaa mitään tajuu". Taustalla graffitimaisia kuvioita.

Musiikkiteatteri Kapsäkissä järjestetään 15.3. klo 18-20 Suuri Angsti-ilta. Vaalien alla järjestettävän keskustelutilaisuuden aiheena ovat nuoret: nuorisorikollisuus, koulujen tilanne sekä nuorten mielenterveys. Iltaan on kutsuttu keskustelemaan eduskuntavaaliehdokkaita, nuorten kanssa työskenteleviä asiantuntijoita, median edustajia, nuoria sekä vanhempia.

Suuri Angsti-ilta liittyy lokakuussa 2023 ensi-iltansa saavaan, musiikilliseen dokumenttiteatteriesitykseen ”Et sä kumminkaan mitään tajuu”, jonka taustamateriaalin keruu on nyt käynnissä. Jonna Wikströmin ohjaaman teoksen lähtöajatuksena on pyrkimys jäsentää ja ymmärtää nuorten motiiveja sekä löytää yhteyttä nuorten ja aikuisten välille.

Suuri Angsti-ilta on osa esityksen materiaalin keruuta ja saattaa päätyä osaksi esitystä. Myös yleisö pääsee osallistumaan keskusteluun.

 

Lue lisää tapahtumasta täältä