Suuri Angsti-ilta

Kuvassa vasemmalla ja vasemmalla pinkki teksti: Suuri Angsti-ilta. Oikealla graafinen keskisormi, jonka ympärillä lukee kiertävä teksti: "Et sä kumminkaa mitään tajuu". Taustalla graffitimaisia kuvioita.

15.03.2023 18:00

Suuri Angsti-ilta

Vapaa pääsy

Kesto: n. 2h

Musiikkiteatteri Kapsäkissä järjestetään 15.3. Suuri Angsti-ilta. Vaalien alla järjestettävän keskustelutilaisuuden aiheena ovat nuoret: nuorisorikollisuus, koulujen tilanne ja nuoren mielenterveys. Tilaisuuteen on kutsuttu keskustelemaan eduskuntavaaliehdokkaita, nuorten kanssa työskenteleviä asiantuntijoita, median edustajia sekä nuoria ja vanhempia. Myös yleisöllä on mahdollisuus osallistua keskusteluun. 

Tilaisuus liittyy lokakuussa 2023 ensi-iltansa saavaan, musiikilliseen dokumenttiteatteriesitykseen ”Et sä kumminkaa mitään tajuu”, jonka taustamateriaalin keruu on nyt käynnissä. Myös Suuri Angsti-ilta on osa esityksen materiaalin keruuta ja saattaa päätyä jossain muodossa osaksi esitystä.

Keskustelemassa: 

Minna Lahtela  – Aseman lapset/Walkers
Eliisa Ahlstedt – Aseman lapset
Johanna Nuorteva – VIHREÄT
Minna Eklund – Toivo tiimi lastensuojelu
Annamari Brandao – Kristillisdemokraatit KD
Nea Nättinen – Kokoomusopiskelijoiden puheenjohtaja KK
Bertha Simojoki – RKP
Markku Rantahalvari – SDP
Johanna Mattila – Kristallipuolue
Nita Austero – SDP
Titta Hiltunen – Vasemmistoliitto
Laura Jokela – Perussuomalaiset
Agnieszka Eliasz – Luokanopettaja, KM
Päivi Malmivaara – Nuoli -nuorten kohtaamis- ja tukipiste
Pekka Väänänen – SPR/Nuorten turvatalo
 

Illan moderaattoreina toimivat Heli Perttula (yläasteen opettaja ja teini-ikäisen vanhempi), Tiina Karvinen (psykoterapeutti, teini-ikäisen vanhempi) ja Jonna Wikström (“Et sä kumminkaa mitään tajuu” -esityksen ohjaaja). Lisäksi tilaisuuteen osallistuu livepiirtäjä ja väitöskirjatutkija Marika Tervahaltiala (Tietämisen mailla. Piirros tietäjänä ja piirtäminen tutkimusmetodina. 2022), joka kuvittaa keskustelua sen aikana. 

 

Illan aikana avataan myös lipunmyynti ”Et sä kumminkaa mitään tajuu” -esityksiin syksylle sekä julkistetaan esityksen näyttelijät ja muu työryhmä!

 

Vapaa pääsy, lämpimästi tervetuloa!